Cytuj:
Sorry ale dla mnie to droga miska ryżu jest, a raczej wanna. Też nie masz pracy bo wybrzydzasz. Ja mam zamiar łapać się prawie każdej roboty ale po przemyśleniu wszystkich spraw. Doświadczenia nie mam i tu nie mam nic do gadania więc dla mnie takie oferty są dość przyzwoite. I nie zamierzam szukać roboty gdzie mi bez doświadczenia od razu będą dawać 10tys. Głównie o kasę mi nie chodzi więc wiesz co do takich zarobków to nie mam żadnych raczej negatywów, tylko ta umowa jest trochę nie jasna i dlatego się zastanawiam. Ale zadzwonię i zapytam o takie rzeczy co mi Cyryl doradził
Cytuj:
Daj sobie siana z takim gównem, za nie długo to będą kierowcy kazać za miske ryżu jeździć i butelke wody. Takie oferty smierdzą na odległość. Staniesz się niewolnikiem na 3 lata, a jak zrezygnujesz to odejdziesz z niczym!!! Sam nie mam pracy, ale na taką ofertą bym sobie głowy niezawracał.
Płaca powinna być adekwatna do płacy! Ja nie wybrzydzam, tylko poprostu nie lubię jak mnie ktoś dyma, dawałem się rok na busach, jeździłem często po 20h dziennie, ale w końcu powiedziałem dość! troszke pojeździłem, troszke tych nowobogackich poobchodziłem, (w większości kończyło się na rozmowie) i wiem co to jest ogólnie za robota jako kierowca. I to co piszesz to jest(warunki pracy) śmieszne. Z dobrej pracy nikt nie ucieka, a że dziś nie ma niewolnictwa, to niewolnikiem można się samemu zrobić, sam się pod tym podpiszesz i jeszcze na końcu bosowi oddasz siano, on napewno stratny nie bedzie, po to to wymyślili, nawet proste. A teraz największa prawda, pracodawcy nigdy nie będą płacić godziwej stawki, tak jak to powinno wyglądać, bo zawsze znajdą się sępy które pozabierają największą padline, ochłapy na które nikt kto ma za grosz szacunku do siebie by się nie połasił. Popatrz na ogłoszenia, już są systemy 6/1, za 4000zł, za niedługo będzie 20/1 i będą chętni! Jak umiesz sobie radzić to znajdziesz robote za te same pieniądze i to w koło komina.
Życzę powodzenia.