Jestem zaa spotkankiem na bigos ale narazie jedynie ja.z uplywem czasu pewnie temat sie rozpisze. ale hmm?o 16to moze byc cos innego ciekawego.zajrzyj do programu imprezy
Samochód: Renault Magnum
Chciałbym wszystko wyjaśnić odnoście tych "super młodych wilków". Na Master Trucku są następujące zawody:
-dojazd do tarczy dafem (potrzebna kat.C)
-przeciąganie liny (dafa) - 4 osoby na 4 osoby
-przeciąganie busa ITD samemu
-jazda slalomem taczką z beczką oleju
-i jeszcze inne o których zapomniałem.
Co do spotu to gadałem z TrakeremKielce i będziemy stać obok siebie także wypatrujcie 2 moich magnumek i dafa od igora. Jeszcze mam takie pytanie odnośnie spania. Pisał do mnie Paździoch i pytał się, czy będę mógł udostępnić naczepę do spania. Jeśli ktoś jeszcze był by chętny spać to raczej miejsca nie zabraknie. Tylko jest 1 ale. Zgłosiłem na zlot same ciągniki i gadam z Olą czy nas wpuści z naczepą. Jak nie to spanie jest nadal aktualne, ale trzeba by było podejść na baze (jakieś 800m od terenu zlotu).
Ok. To spot niech będzie ok. 16:00 koło waszych truck'ów. A co do spania to ja nie idę bo tylko na jeden dzień przyjeżdżam. Po czym mamy się poznać? Może punkt 16 stójmy przed red lady?
PS: Nie pomylcie się co do mnie. Mam 13 lat, ale ok. 1.75cm wzrostu , a i możliwe że będę z bratem 18-letnim.
Ja byłbym za jeśli można byłoby gdzieś się przespać i jeśli było by jeszcze jedno wolne miejsce to zajmijcie. Spytałby się kolegi i kuzyna czy by też nie zostali bo tak to jeździć na każdy dzień to się nie opłaca. Nie ważnie gdzie by było ważne że jest.
a kiedy przy mojej reni. W Piątek, Sobote czy niedziele o tej 16. A co do spania to tak jak mówiłem, albo naczepa będzie na zlocie albo jakieś 800m dalej u nas na placu.
Cytuj:
Mam kilka pytań:
Jak daleko jest zlot od dworca pkp i czym dojechać na zlot.
Mógł by ktoś podać adres zlotu, proszę!
Najlepiej jakbyś umiał wysiąść na stacji Opole Zachodnie. Stamtąd masz niecały km główną do zlotu. Z głównego dworca do zlotu możesz się dostać autobusem nr.15 jak wyjdziesz z dworca to idź cały czas prosto do głównej i tam masz przystanek, ale musisz zobaczyć czy na dobry przyszedłeś bo są 2 niedaleko siebie i wysiadasz koło terenu zlotu (obok kościoła).
Pamiętam, że w zeszłym roku miałem nocelg w hotelu naprzeciw stacji PKP. W sobotę po południu musiałem zapier***** ładnych parę km, jednak jak to mówią "przez nogi do głowy" ( ) można tam bez problemu dojechać autobusem. Nie pamiętam jaka to linia.
Co do mojej obecności na MT, wciąż negocjuję wyjazd
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość