Bo chodzi mi o to czy jest taki konkurs jak na 16 TS w Krakowie że np "młody" bez prawka wsiada za kierownicę a tata siedzi obok niego i jadą danym torem
_________________ DAF XF SUPER SPACE CAB
KRÓL PRZESTRZENI
No, no... Widzę że wozy przyjadą konkretne! Trzeba będzie wziąć aparat
Co do mojej obecności to wszytko zależy od taty. Niby deklaruje się że pojedziemy, ale z nim to nigdy nie wiadomo.
Po 16TS w KRK też zapowiadam się na Master Truck Opole gdzie będę pierwszy raz, żeby tylko dorwać wolne w pracy, myślę przyjechać w sobotę po południu, może też ktoś jedzie z woj. małopolskiego się zorganizujemy.
_________________ TIR - Transport International Road
Powiem ci że mam niezłego klina bo akurat w tą sobotę najlepszy kumpel ma slub i jest się nad czym zastanowić . Qrwa rok temu to samo było złosliwie mi to robią czy co...
_________________ Wysłano z budki telefonicznej...
Tak ja się wybieram z kumplem. Jedziemy z dworca głównego w Krakowie na 99% ponieważ może się trafić inny transport, będzie ciężko bo z modelami.
Kumpla nick .:MagnuM:.
Jedziemy na 3 dni. Super będzie jak całą gromadka z forum pojedziemy jednym pociągiem.
_________________ Scania królowa autostrad i dojazdów do firm.
To może ustalmy jakieś miejsce spotkania. Ja proponuje w sobotę o 16:00. Ponieważ ja będę w sobotę od południa do północy. Tak niestety zadecydował tata. Co o tym myślicie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość