GG: 0
Jeśli ktoś do Krakowa wybiera się dla konwoju (a pewnie są takie osoby), to niech się dwa razy zastanowi, bo w zeszłym roku to była pomyłka. Gdyby nie ekipa WC/BTC z którą warto 'balować', zlot byłby porażką. Ja podobnie jak Denis zastanawiam się, czy przyjechać, bo zeszłoroczna sztuczna atmosfera wytworzona przez przeorganizowanie z powodu 15-lecia zlotu skutecznie mnie zniechęca.
_________________ Uważaj na zapałki, którymi w czasie jazdy podtrzymujesz oczy, gdyż mogą się zapalić lub wbić w gałki oczne.
Pewnie połowa forum się będzie wybierać, a dojedzie góra 20osób Ja się raczej nie wybieram, wydaje mi się, że w tym roku nie ma sensu.
Bierz poprawkę na to, że nie wszyscy się ujawniają na zlocie. Ja rok temu powiedziałem, że będę i byłem, ale jako tajniak W tym roku też planuje być (oficjalnie ) i mam nadzieje, że się uda.
tak jak pisałem wcześniej miałem obawy, że wogóle jakaś impreza w tym roku się odbędzie, ale nie doceniłem determinacji organizatorów.
wczoraj rozmawiałem z Olą z Matertruck, który nie to że się odbędzie ale jeszcze po raz pierwszy będzie to 3-dniowa impreza.
natomiast co do Krakowe dostałem informację o tym że stracili jednego z głównych sponsorów, jednak impreza się odbędzie.
teraz pytanie czy jechać czy nie.
jeżeli mimo kryzysu będzie większa frekfencja to przekona sponsorów, o tym, że mimo kryzysu zainteresowanie jest. gdy będzie mało ludzi to może zagrozić organizacji imprezy w przyszłości.
tutaj wychodzi kto w jakim calu jedzie na taki zlot.
cześć rzeczywiście jest zainteresowanych, poza tym czują się w jakiś sposób zobowiązani wobec organizatorów i swoją obecnością mimo mniejszych atrakcji pomogą w trudnych czasach.
jednak część jedzie dać w szyjkę i po godzinie jest im obojętne czy impreza odbywa się z okazji zlotu miłośników ciężarówek, czy wyboru knura rozpłodowaca w powiecie Wąchocka.
gdy ilość atrakcji zmniejsza się (choć i tak z większości nie skorzystali, lub nie pamiętali o nich) trzeba imprezę olać bez względu na to jakie będzie miało to konsekwencje w przyszłym roku.
ja uważam, że właśnie teraz gdy jest kryzys i bardzo trudno jest zorganizować taką imprezę trzeba pomóc organizatorom swoją obecnością, aby w przyszłym roku było się gdzie spotkać.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości