GG: 2729781
Witam,
w przyszłym tygodniu będę musiał na 2-3 dni postawić samochód na jakimś parkingu w Krakowie. Może któryś z kolegów mógłby polecić jakiś parking strzeżony gdzie można zostawić zestaw?
Jakie mogą być orientacyjne koszty?
Sam znam centrum parkingowe na Turowicza, ale tam odstrasza trochę cena - 8zł/h, czyli doba wychodzi 192zł .
Czy to normalna stawka i nie ma co szukać niczego innego?
Pozdrawiam
GG: 2729781
Udało mi się dodzwonić na ten parking i okazało sie, że doba 40zł brutto, także nie najgorzej.
Jak by ktoś kiedyś potrzebował to podaje nr (012) 647-23-73.
Pozdrawiam
Koledzy ten parking na ul.Turowicza w Krakowie ma inną cenę 250 zł za miesiąc(koszt abonamentu za jedno miejsce) my tam parkujemy 2 samochody. Jest ochroniarz nie kiedy dwóch a i jeden jest z psem. Parking polecam!
_________________ Scania królowa autostrad i dojazdów do firm.
W Krakowie przy ul. Pachońskiego 5 przy drodze tranzytowej Katowice - Rzeszów ponownie otwarli parking dla TIR -ów. Przez kilka miesięcy był on zamnknięty mieli coś tam budować ale od początkuwrześnia znowu jest otwarty. Piszę o tym bo wiem jak trudno w Krakowie znaleść miejsce parkingowe.
Witam, mam do wynajęcia plac parkingowy. Ogrodzony, monitorowany, możliwość prysznicu szatnie. Parking jest w idealnej lokalizacji nie całe 10 min od węzła sośnica A4 i A1. Bardzo dobry dojazd i wielki wjazd na parking oczywiście mozliwosc zostawienia osobówki. cena około 180 zl za tira 150 za mniejszy zestaw na miesiąc
tel. 796-337-237 Gliwice
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość