Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Witam.
Poszukuję informacji na temat firmy MARWER z siedzibą w Siedlcach przy ulicy Południowej 1a. Od siebie mogę jedynie dodać, że kierunki to Moskwa - Portugalia, Hiszpania, Anglia.
Informacje lub jakiekolwiek fotki mile widziane.
Jestem z Siedlec ale naprawdę bardzo żadko widuje samochody z tej firmy. Siedzibę firma ma może i na ul.Południowej, ale taboru raczej tam nie trzyma bo to mała uliczka. Zdaje mi się, że bazę mają na wylocie z Siedlec w kierunku W-wy, między Opolem a Gręzowem, bo coś mi świta że widziałem tam samochody z logiem tej firmy.
ale zbiek okolicznosci, moj wujek pracuje jako mechanik w tej firmie, zadawajcie pytania na gg 5079736 , odpowiem na 100%, dawajcie pytania i dopisek na koncu MARWER, dam fotki bo mam!!! ten daf jest ich
ps. piszcie nawet gdy bede niedostępny
_________________ Bede kierowcą i nic mi tego nie zmieni!
Ostatnio zmieniony 01 lis 2007, 19:51 przez dydekmen, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość