Witam, ostatni z moim FM z 2003r działy się dziwne rzeczy a mianowicie sam się odpala raz jak zgasiłem już na bazie auto to sam z powrotem się odpaliło i tak z 5-6 razy nawet przy całkowicie wyciągniętym kluczyku ze stacyjki, musiałem odłączyć prąd od aku. Wczoraj tak samo potrafił się odpalać jak chciał niezależnie jak kręciłem w stacyjce czy też wyciągałem kluczyk, nic na zegarach się nie pokazywało. Nie mam zielonego pojęcia co to może być, mieliście kiedyś jakieś podobne objawy w waszych pojazdach?
Stacyjki jeszcze nie rozbierałem jutro trochę wolnego może pogrzebię choć nie wiem co tam mogę znaleźć bo jak jest coś nie tak to chyba by było wewnątrz stacyjki. W ciągu tygodnia na razie zdarzyło mi się to dwa razy. Przekaźnik?... czyli jak 2 na 3, 3 na 4, 4 na 2 ???Będzie to współgrało?
2 na 3, 4 na 1.
Będzie grać, bo to są tego samego typu przekaźniki. za zapłon odpowiada 2 i 3, jeśłi któryś jest uwalony to wyjdzie jeśli się podmieni.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości