[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool iveco trakker/stralis - tacho cyfrowe - awaria nadajnika - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
GG: 0
Zaczelo mi tacho wariowac i pokazywac blad 21 i 22 (awaria nadajnika). Skrzynie mam eurotronik(astronik). Problem sie zaczal po weekendzie jak auto troche stalo, od razu po ruszeniu wywalil blad. Wtyczke impulsatora wypialem, popsikalem kontaktem i niby bylo ok przez pare godzin, pozniej zaczal znow wywalac blad i ne pokazywac predkosci (kilometry liczy idealnie) co jakis czas bylo przez chwile ok, zwlaszcza jak stanalem chociaz na chwile. Pod koniec dnia juz caly czas wskazowka lezala i pokazywal blad. Kilometry liczy, ale sadze ,ze to z czujnika do komputera samochodu sobie zlicza i w jakis tam sposob jest to z tacho sprzezone. Impulsator strzelil??
Z trochę innej beczki - ciężko Ci Seba będzie znaleźć konkretne informacje na ten temat, bo temat tacho jest trochę tematem tabu, pewnie dlatego, że tylko autoryzowane warsztaty mogą przy nim dłubać. Więc myślę, że najwięcej się dowiesz jadąc do takiego.
Impulsator nie musi być typowo od tej skrzyni.... Jedź na tacho zapłacisz pare groszy i ci zrobią.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość