[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Firmy zatrudniające kierowców na "solówkę" - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 14 wrz 2011, 0:46

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Renault master

Witam.
Jestem tu nowy jako zarejestrowany użytkownik, ale forum znam od dawna. Tak przy okazji proszę sobie darować złośliwe komentarze gdyby kogos korciło, mnie to nie rusza a sobie wyrabiasz opinie ( jak zauważyłem niektórzy lubia się w ten sposób zabawić). Mam prośbę. Może szanowni użytkownicy forum znają, bądź słyszeli o firmach ( niekoniecznie transportowych) zatrudniających kierowców na "solówki" z województwa łódzkiego czy okolic Warszawy.
Za okazaną pomoc....będę wdzięczny.
Pozdrawiam.

Użytkownik

Użytkownik

W lokalnej gazecie widziałem ogłoszenie że szukają kierowców na pługi snieżne po Wwie i okolicach.
Jutro dam znać co i jak, bo nie mam tej gazety w domu, napisz na pw namiar do siebie gg, skyp mail czy coś

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania R420

Kolejny beznadziejny temat do skasowania. Po pierwsze masz temat "Oferty Pracy" a po 2 nikt Ci tutaj roboty nie załatwi

Lotnik w Warszawie nie ma śniegu, mamy wrzesień. Teraz Geografii trzeba troszkę... dodatkowo autor tematu napisał "okolic Warszawy" a z tego co wiem Warszawa nie jest jej okolicą. Czytanie ze zrozumieniem też polecam potrenować

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Kolejny beznadziejny temat do skasowania. Po pierwsze masz temat "Oferty Pracy" a po 2 nikt Ci tutaj roboty nie załatwi

Lotnik w Warszawie nie ma śniegu, mamy wrzesień. Teraz Geografii trzeba troszkę... dodatkowo autor tematu napisał "okolic Warszawy" a z tego co wiem Warszawa nie jest jej okolicą. Czytanie ze zrozumieniem też polecam potrenować
Ale Ty jesteś... Człowieku sezon zimowy w stolicy zaczynał się od 1 wrzesnia a w tym roku od 20 wrzesnia.
Co to znaczy ? Kurs dla tłumoków - Że wszystkie bazy mają być gotowe tj. sprzęt sprawny, łopaty w magazynie, sól w magazynie, kilka osób w hotelu etc.
3h przed opadniem sniegu auta wyjeżdzają na Warszawe i jak spadnie pierwszy płatek one startują. Okolice Wwy to jest również Twoje Legionowo, Sochaczew, Otwock itd.
Zrobie jutro fotke ogłoszenia z gazety to pewnie znajdziesz kolejne argumenty.
A oferty pracy... On się nie pyta o oferte pracy tylko o firmy które mają w swojej flocie auta na kat. C i do których mógłby uderzyć za robotą.
Bo polując na tych ofertach pracy wagi cięzkiej to by 10 lat roboty szukał.
Ty na serio musisz być ograniczony umysłowo, złapałes zwade myslisz że jak masz ziomka szaki czy jak mu tam, to od razu coś zdziałas ?
Już mu coś napisałem na pw, powtórze to i tobie - Mój nick Lotnik66 ma liczbę 66, równie dobrze moge załozyć Lotnik67 lub ErykIdiota.
Więc jak widzisz, wali mnie ban :)
A swoje zdanie i tak wypowiem :twisted:
Ty się zastanów nad sobą, jakiś psychiatra lub kaftanik by Ci się przydał, pgrowski Legionisto.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
... On się nie pyta o oferte pracy tylko o firmy które mają w swojej flocie auta na kat. C i do których mógłby uderzyć za robotą...
OK, rozumiem i teraz jeżeli któryś z użytkowników forum szukających pracy jako kierowca znajdzie takową, ma zamiast myśleć o sobie dać znać koledze, bo to on szuka pracy?

kolego więc jeżeli pójdziesz na najbliższą imprezę poderwiesz dziewczynę i na skutek Twojego zachowania będzie już gotowa z Tobą pójść do zacisznego pokoju, wtedy Ty zadzownisz do kolegi, który właśnie też potrzebuje dziewczyny, ale nie chciało mu się wychodzić z domu?

pracy jest mniej niż kierowców, więc trwa o nią walka. liczenie na to, że ktoś dla nas (lub za nas) znajdzie pracę jest daleko posuniętą naiwnością.

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 10:06

Użytkownik

Użytkownik

Dziękuję za odzew, zwłaszcza za odpowiedzi z których wynika że ja sam nawet do kibla nie chodzę, tylko innych wysyłam. Cieszę się że koledzy wiedzą ja jako autor postu mam na mysli, jednak zamiast strzykać jadem czy żółcią proszę do tematu podejść spokojnie lub go ominąć. Naiwnym jest ten który sądzi że jedyne co do tej pory wykonałem to ten post na forum.
Lotnik66 - tylko Ty zrozumiałeś że nie chodzi mi o to by ktoś załatwil mi robotę ( taką na szczęście posiadam )tylko o firmy które posiadają auta na kat. C

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 10:10
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
...jednak zamiast strzykać jadem czy żółcią proszę do tematu podejść spokojnie lub go ominąć...
to nie jest ani żółć, ani jad. jedynie chciałem Ci uzmysłowić realia.

nikt na środku pustyni nie podzieli się z Tobą wodą.

w ostatniej wypowiedzi piszesz, że nie chodzi Ci o znalezienie pracy, ale firmy posiadające pojazdy kat. C, jednak w pierwszym poście prosisz o znalezienie firm zatrudniających kierowców na "solówki".

musisz się sam zdecydować co jest prawdą.

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 10:20

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
[quote="fcmatpol
w ostatniej wypowiedzi piszesz, że nie chodzi Ci o znalezienie pracy, ale firmy posiadające pojazdy kat. C, jednak w pierwszym poście prosisz o znalezienie firm zatrudniających kierowców na "solówki".

musisz się sam zdecydować co jest prawdą.
Nie wiem jak Ty ale ja widzę różnicę. Nie piszę o znalezieniu mi pracy tylko o firmie zatrudniającej kierowców....aż sobie raz jeszcze moje posty poczytać bo chyba coś źle zrozumiałeś.

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 10:25

Użytkownik

Użytkownik

Czyli jednak ja miałem rację. Nie widzisz różnicy? A skąd wiesz dlaczego pytam o firmy zatrudniające kierowców na solówki? Może ja im chcę proporczyki do zawieszenia na szybe podarować? Tym kierowcom oczywiście, a moje takie małe dziwactwo polega na tym że lubię "solówki". Cyryl nie łap mnie za słowa proszę. Podejdź do tematu spokojnie. Realia znam, nie wiesz nawet jak bardzo dobrze znam a jeżeli moj post wydaje Ci się dziwny, lub wkurzający to omiń go bokiem lub usuń jesli masz taką władzę, może Ci to poprawi humor.

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 10:31
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

czyli aby otrzymać podarowane przez Ciebie proporczki kierowca musi spełniać następujące warunki: pracować w firmie, która przyjmuje kierowców na solówki.

jeżeli znasz realia i to w stopniu z jakiego ja sobie nie zdaję sobie sprawy, to powinieneś znać firmy zatrudniające kierowców na solówki z tego regionu.

sam przeczytaj co napisałeś i zastanów się czy to trzyma się kupy.

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 10:55

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
czyli aby otrzymać podarowane przez Ciebie proporczki kierowca musi spełniać następujące warunki: pracować w firmie, która przyjmuje kierowców na solówki.

jeżeli znasz realia i to w stopniu z jakiego ja sobie nie zdaję sobie sprawy, to powinieneś znać firmy zatrudniające kierowców na solówki z tego regionu.

sam przeczytaj co napisałeś i zastanów się czy to trzyma się kupy.
Znam realia, niekoniecznie wszystkie firmy, tych nawet TY nie jesteś w stanie znać.
Cyryl, nie chce mi sie z Toba juz wymieniać informacjami. Męczysz mnie a ja zbyt bardzo siebie szanuje by się .....męczyć....bez powodu.

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 10:59
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

rozumiem, że szukasz pracy, jesteś zdeterminowany na tyle iż robisz to w sposób bezproduktywny.

ja chcę Ci uświadomić, że zamiast zakładania takiego tematu lepiej samodzielnie poszukać lub założyć temat na przykład: "w jaki sposób Wy szukaliście pracy".

a Ty zaczynasz opowiadać coś o proporczykach, po co?

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 11:12

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
rozumiem, że szukasz pracy, jesteś zdeterminowany na tyle iż robisz to w sposób bezproduktywny.

ja chcę Ci uświadomić, że zamiast zakładania takiego tematu lepiej samodzielnie poszukać lub założyć temat na przykład: "w jaki sposób Wy szukaliście pracy".

a Ty zaczynasz opowiadać coś o proporczykach, po co?
Z tym "zdeterminowany" to przesadziłeś. Mam pracę, może nie jest to to, co chciałbym robić ale wielu na moim miejscu byłoby szczęśliwym więc prosze tu bez złośliwości.
To chyba jasne że nie wlazłem tu by sobie napisać tylko post. Bez powodu nie pytam sie o te firmy, jednak jak ktoś zaczyna mnie tu pouczać, wytykać że ja liczę na to, by ktoś z użytkowników znalazł mi robotę to ja staje wtedy okoniem i szlag mnie trafia.
Bo chyba rozumiesz róznicę: znać daną firmę a pomóż mi znaleźć robotę?
Tu na forum jak prześledziłem tematy o takich głupotach niektórzy piszą że uważam swój post za całkiem normalny.
I jeszcze jedno, to że popisałeś sobie ileś tam postow nie upoważnia Cie chyba do tego by byc nieprzyjemny? Prawda?

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 11:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
...Może szanowni użytkownicy forum znają, bądź słyszeli o firmach ( niekoniecznie transportowych) zatrudniających kierowców na "solówki" z województwa łódzkiego czy okolic Warszawy...

...Bo chyba rozumiesz róznicę: znać daną firmę a pomóż mi znaleźć robotę?...
więc ja po pierwszej Twojej wypowiedzi niestety nie widzę tej różnicy.
a to czy nic nie napisałem, czy coś nie ma najmniejszego znaczenia w logicznym myśleniu.

ale chciałbym abyś Ty zauważył cel moich wypowiedzi.
zakładanie takiego tematu nie ma najmniejszego sensu, bo Ci którzy znają takie firmy nie wypowiedzą się, a posty będą pochodzić od osób chcących sprawić wrażenie obeznanych z rynkiem, co będzie tylko ze szkodą dla Ciebie.

jeżeli chcesz zorientować się na tym rynku wejdź na stronę na przykład ZMPD tam jest spis firm (może być PKT z haslem "transport"), trzeba to przejrzeć, wejść na ich strony internetowe, potem poszukać opinii, na takich forach jak nasze lub na e-transport jednak mając świadomość stronniczości wypowiedzi, poszukać tych co tam pracują lub pracowali itp.

ale to wymaga czasu i pracy.

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 14:23

Użytkownik

Użytkownik

Mazowieckie:

1. Zatrudnię kierowcę kat. C z doświadczeniem. Spedycja kraj.
tel. 784 615 467

2.Zatrudnię kierowcę kat. B,C ze znajomoscią komputera.
Tel. 602 186 887

3.Zatrudnię kierowcę kat.C kraj spożywka
Tel. 693 213 730

Polecam stronę www.gazetapraca.pl tam tez często są nowe ogłoszenia.

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 14:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
...Polecam stronę http://www.gazetapraca.pl tam tez często są nowe ogłoszenia.
ba, są nawet takie strony z pracą (więcej ofert niż na wspomnianej gazecie), gdzie jak się zarejestrujesz nowe oferty pracy z wybranego regionu i wybranej branży będą Ci przychodzić na maila.

no ale do tego trzeba troszeczkę czasu.

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 15:17

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
ba, są nawet takie strony z pracą (więcej ofert niż na wspomnianej gazecie), gdzie jak się zarejestrujesz nowe oferty pracy z wybranego regionu i wybranej branży będą Ci przychodzić na maila.

A możesz podać adres takiej strony ?

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 15:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Scania R420

Cyrylu, nie ma sensu tłumaczyć i tracić czas. Niech się świerzaki bez pojęcia tutaj kłócą i dalej wyzywają starych, mądrzejszych od nich użytkowników (nawet pomimo mojego wieku) a my nie zwracajmy na to uwagi. Moderatorzy za przeproszeniem niech się z "nimi" bawią bo to już zaczyna być przykre. Co to jest że w wakacje zawsze nacierają "Nowi Zawodowi Wszystkowiedzący kierowcy" na forum. Wydaje mi się że to efekt trasy z rodzicami Lanosem nad morze. Po trasie widzi się pięknie (wieczorami) oświetlone TIRy i to chyba ta przyczyna. Dodatkowo jestem pewien że tacy "użytkownicy" (celowo w cudzysłowu) za 2 miesiące zmienią swoje pasje życiowe i zostaną Strażakami lub Poszukiwaczami Skarbów. Serdecznie Pozdrawiam Pseudo Kierowców :wink:

Post Wysłano: 14 wrz 2011, 15:31

Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:

A możesz podać adres takiej strony ?
www.jobrapido.pl

Sam korzystam :)

Post Wysłano: 15 wrz 2011, 21:20

Użytkownik

Użytkownik

Cyryl coś pochrzaniłeś pracy jest dość ale nie ma żadnej walki bo kierowców coraz mniej, w robocie można przebierać