przepraszam ze w tym temacie ale jest on wg mnie najczesciej odwiedzany a potrzebuje szybkiej odpowiedzi...
koledzy stoje w rzepinie na EUROIL i mam pytanie... Facet sie pytal czy po 10h jazdy moze zrobic 9 drugi mowi ze moze ale musi ja oddac...?? o co z tym chodzi?? myslalem ze mamy 3x9h pauzy i mozemy z nia robic co chcemy bez zadnego oddawania
_________________ Wszytsko za drugim razem przypadek??
B , C , C+E
czyli po 10 moge normalnie 9 strzelic bez zadnego oddawania??:) ostatnio facet tez na parkingu kurcze ze nie moze ruszyc 6 cyklu a byl czwartek...powinny byc jakies szkolenia gdy przepisy sie zmieniaja...
_________________ Wszytsko za drugim razem przypadek??
B , C , C+E
Tacy właśnie wychodzą po kwalifikacji co to nie oni K**** PO CO MI TO JA TO UMIEM SZKODA CZASU
_________________ Recykling 1 tony papieru pozwala oszczędzić 17 drzew, 26 500 litrów wody, od 2,3 m3 miejsca na składowisku śmieci, 320 litrów ropy, 24kg zanieczyszczeń odprowadzanych do atmosfery, 4200 kWh energii- jest to wystarczająca ilość energii, aby zasilić nią przeciętny dom przez 6 miesięcy !
czyli po 10 moge normalnie 9 strzelic bez zadnego oddawania??:) ostatnio facet tez na parkingu kurcze ze nie moze ruszyc 6 cyklu a byl czwartek...powinny byc jakies szkolenia gdy przepisy sie zmieniaja...
To kierowca powinien się sam tym zainteresować, że tak powiem, "przepisy trzeba znać żeby wiedzieć jak je omijać".
P.S. ciekawe kto by za te szkolenia miał płacić, szef czy kierowca
Dlaczego nie może? 6 cykl zawsze może chyba, że w tygodniu wykorzystał godziny jazdy, wątpie by od poniedziałku do czwartku strzelił wszystkie? , chyba, że w poprzednim nadgonił. O to mu chodziło raczej, a nie o cykle...
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Prosty przykład. Nieraz wyjeżdżałem z domu w niedzielę wieczorem, jechałem 4,5h i potem 9 h pauzy. To w poniedziałek wieczorem miałem już rzekome 2 cykle, posługując się taką terminologią. I w sobotę wypadał 7. Zaczynając pracę w niedzielę o 22 możesz pracować najpóźniej do soboty do 22.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości