wagaciezka.com - Forum transportu drogowego https://www.wagaciezka.com/ |
|
Jak przewoźi się mięso za granice https://www.wagaciezka.com/viewtopic.php?t=28569 |
Strona 1 z 1 |
Autor: | lukaspolski [ 10 gru 2010, 14:38 ] |
Tytuł: | Jak przewoźi się mięso za granice |
Drodzy koledzy mam pytanie nie jestem kierowcą tylko handlowcem sprzedaje mięso Zaczełem sprzedawać na zachód do angli Mam kilkia pytań Czy wjazd w samo centrum londynu jest dodadkowo płatny jeżeli kierowca wiedzie w nocy i wyjedzie przed godziną 6 rano Jest to market mięsny rozładowują samochody w nocy Drugie pytanie Czy moge przewoźić świeże z mrożonym np. w -2 (czy mrożone się nie rozmrozi a świeże nie zamarźnie) W jakich temperaturach przewoźi się mięso świeże i mrożone (ogólnie) Ile czasu będzie jechał Czy są małe Chłodnie do 5 ton i gdzie ich szukać Ewentalnych przewoźników prosze o kontakt: lukaspolski@gmail.com Dziękuje za odpowiedz na moje pytania Pozdrawiam Łukasz |
Autor: | vasil7 [ 11 gru 2010, 15:27 ] |
Tytuł: | Re: Jak przewoźi się mięso za granice |
sprzedajesz mięso a nie wiesz w jakich temperaturach przewozi się je!!?? ![]() ![]() jak świeże to świeże a nie mrożone... świeże jest od 0-4 a mrożone przynajmniej -15 zadajesz takie pytania jakbyś podstaw własnej branży nie znał.... |
Autor: | krzysiek80 [ 11 gru 2010, 16:46 ] |
Tytuł: | Re: Jak przewoźi się mięso za granice |
jeżeli świeże mięso to temperatura taka jak kolega napisał czyli od 0 do 4 st.C. oczywiście na ciągłym. a jeśli mięso mrożone to temp. -18 st.C. i agregat na automat. Jak temp się trochę podniesie np. do -15 st. to nic się nie stanie. ![]() |
Strona 1 z 1 | Strefa czasowa UTC+02:00 |
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited https://www.phpbb.com/ |