[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Płace na gabarytach - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Ładowałem kiedyś kierowcę z mojej ówczesnej pracy właśnie gabarytem do Anglii. To była zima 2007/2008. Firma z lubelskiego, ale jakaś mała i mało znana. Nie pamiętam niestety nazwy. Specjalizowali się właśnie w transporcie gabarytowym do Irlandii i Anglii.
Przyjechał około 7 tak jak zaczynaliśmy zmianę. Pierwsze nasze pytanie: "Śpieszy się Panu?". On mówi: "Panowie - ja mam płacone za każdą godzinę załadunku (stawki nie pamiętam) więc możecie mnie ładować całą zmianę". Tak też zrobiliśmy, nam dniówka zleciała i on zadowolony. Ale to taki epizod mało wnoszący do tematu.
Więc wracając... Twierdził, że jego zarobki wtedy wynosiły 6-7 tyś zł netto. Potem ładowaliśmy jeszcze kilku innych kierowców z tej firmy i też to potwierdzili. Jak jest teraz - nie jestem Ci w stanie powiedzieć, ale masz obraz jaka różnica była 2-3 lata temu w zarobkach przynajmniej w tej firmie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 8 gości