[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Firmy jeżdzące w podwójnej - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Witam, szukam firmy która jeździ w podwójnej obojętnie jakie kierunki.
Jak macie jakieś propozycje to chętnie poczytam.
Fajnie by było jak by ktoś pisał za jakie pieniądze się tam jeździ.
Jeździ ktoś z was w takiej firmie ?
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Nie wiem co tu chcesz wiedzieć dokładnie , ale to ze w podwójnej zapierniczasz jak Beduin po 20h jazdy na dobę. Zawsze jakby nie patrzeć jeździsz w nocy, jeśli sie zgrasz z partnerem to połowa sukcesu, jeśli nie to jest przejeb....e.
Zarobki tak jak prawie wszyscy na kwitku 1300brutto a reszta zależy od wielu czynników.
http://praca.gazetapraca.pl/200,4001,,9 ... ROWCA.html - XL Logistics z Częstochowy. To ogłoszenie pojawia się dosyć regularnie, więc można się domyślać jakie są warunki pracy i płacy . Choć z drugiej strony na moje CV nawet ich nie zainteresowało
A ja chciałbym poznać Twoja motywację do jeżdżenia w podwójnej obsadzie.... szukasz kogoś bliskiego?
Przecież w podwójnej to i mąż z zona się potną tępymi nożami wcześniej czy później...
Co do Duvenbeck-a nie jestem na 100% pewien, ale kiedyś gonili na podwójnej. Natomiast Basia ze Starego Sącza BATIM bardzo chętnie na podwójnych puszcza. Nawet i na 5, 6 tygodni. Jeśli chcesz się pozabijać ze zmiennikiem (a różnych się dostaje) to dlaczego by nie - podaruj sobie odrobinę luksusu
tzn w kwestii wyjasnienia chciałem isc z dobrym kumplem pojeździć w podwójnej a nie z kimś obcym, bo juz z obcymna podójnej jeździlem...
_________________ Aby zostać dawcą organów nie musisz kupować motoru. Wystarczy stary rower i wypad nim do wiejskiego sklepu po krajowej drodze którą idzie tranzyt ciężarówek!
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości