Drodzy Koledzy znacie jakieś dobre sklepy internetowe z odzieżą które dotyczą pojazdów ciężarowych takich marek jak Scania , Daf , M.A.N . Jeżeli tak to proszę o link i z góry bardzo dziękuje .
Takie coś to ja bym nawet do wywalania gnoju nie ubrał jedno pranie i z XL robi ci się S Badziew jakich mało za darmo nawet bym nie wzioł Kolega chce porządne a nie bubel
Ten twoj pierwszy lepszy przyklad TUMANIE to nie sa ORGINALNE rzeczy np SCANII Tylko jakies zwykle kurtki z naszytymi markami, pozatym przeczytaj o co sie pytal zanim blysniesz polaczkowata riposta
Pozdrawiam mlodziez wszechpolska
_________________ I definitely have got Diesel In My Veins Certificate of Professional Competence in National and International Road Haulage
Cytuj:
ORGINALNE (...) pozatym
Nie wyczytałem kolego sympatyczny, że ma to być odzież ORYGINALNA....
Było tylko o "ciężarówkowych ciuchach".
POZA TYM Scotcośtam, ja nie śmigam na zmywaku jak Ty na wygnaniu bo mi w PL zabrakło pracy. Więc nie "polaczkuj" mi. Ty akurat masz do tego jak najmniejsze prawo...
To, że u Was tak się nazywa ludzi, którzy zostali w kraju, nie znaczy że to jest fajne i poprawne...
POZA TYM Scotcośtam, ja nie śmigam na zmywaku jak Ty na wygnaniu bo mi w PL zabrakło pracy. Więc nie "polaczkuj" mi. Ty akurat masz do tego jak najmniejsze prawo...
To, że u Was tak się nazywa ludzi, którzy zostali w kraju, nie znaczy że to jest fajne i poprawne...
Dobre dlugo tak sie nieubawilem
Cytuj:
Pozatym nieprzesadzaj z nazywaniem siebie spoleczenstwem to takie Freud'owskie
Pozdrawiam
_________________ I definitely have got Diesel In My Veins Certificate of Professional Competence in National and International Road Haulage
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości