[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Wymagania KW - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Koledzy czy jak w prawku mam wbita tylko kategorie B, mam zaliczony egzamin kat C w czerwcu, mam 'protokol egzaminu' oraz 'historie egzaminu' to moge zaczac kurs KW czy nie? Nie wyrabialem prawka bo w tej chwili jestem w trakcie kursu CE co wiazalo by sie z ponoszeniem kilka razy tych samych kosztow /oplata za PJ, zdjecia, dojazdy do WK.../. Ewentualnie prosilbym o link do ustawy o KW... jakos nie moge nic znalezc.
_________________ 'B' 06.2000
'C' 06.2010
'CE' w trakcie
'KW' w trakcie
GG: 2566184
Samochód: renault
nie mozesz niestety, w KW sa jazdy samochodami ciezarowymi i tam musisz posiadac przy sobie prawo jazdy zeby taki prowadzic, do tego w umowie podpisywanej z osrodkiem ktroy bedzie Ci prowadzil KW musisz dac kopie PJ z kat. C minimum
Zacząć możesz, jednak żeby przystąpić do egzaminu musisz mieć dokument z kategorią C, a po zdaniu kwalifikacji i tak będziesz musiał go znowu wymienić. Ot Polska...
Zacząć możesz, jednak żeby przystąpić do egzaminu musisz mieć dokument z kategorią C, a po zdaniu kwalifikacji i tak będziesz musiał go znowu wymienić. Ot Polska...
Dzieki koledzy!
Po kilku telefonach potwierdzam, ze moge zaczac KW ale juz do jazd musze miec prawko, wkoncu jakies podwojne koszty za czysta biurokracje musza byc!
_________________ 'B' 06.2000
'C' 06.2010
'CE' w trakcie
'KW' w trakcie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 7 gości