... aby móc korzystać z jednej z giełd transportowych - czyli albo Trans albo Timocom. Czy ktoś ma może taki zestaw (telefon z giełdą transportową na nim??).
Pzdr
Na każdym telefonie możesz sobie zrobić taki zestaw. Wystarczy zainstalować aplikacje Opera Mini i możesz przeglądać każdą stronę internetową w telefonie. Oczywiście im nowszy telefon z większym ekranikiem tym wygodniej.
A co do giełdy to chyba popełniłem błąd. Z taką giełdą się łączy przez program na kompie, czy się po prostu wchodzi na ich stronę loguje i przegląda??
Nie jestem na 100% pewien ale można chyba i przez stronę i przez komunikator, wydaje mi się że komunikator wymyślili dla ułatwienia jeśli chodzi o telefon to kup sobie coś z windows mobile nie wiem SPV/HTC ja osobiście mam starego SPV M3100 i śmiga wyśmienicie mam wszystko w jednym telefon,nawigacje,internet WiFi oraz masę innych przydatnych funkcji.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 4 gości