Witam wszystkich. Poradźcie mi jakimi drogami najlepiej jechać tak aby w miare sprawnie to poszło . Oczywiście omijając Wrocław... Wyjazd z Legnicy jutro ok. 10; będę śmigał busem 3,5T. Może ktoś przerabiał taka trasę? Z góry dzięki za pomoc. Pozdrówki.
Samochód: co popadnie
Omijając Wrocław to musiałbyś polecieć na Brzeg i dalej na Namysłów aby dostać sie do DK8 ominiesz Wrocław ale dziur nie ominiesz
P.S czyli troche długa droga bo jeszcze można jechać na Środę Śląską, Brzeg Dolny i Trzebnice z tamtąd odbic na Oleśnicę, jednak ja tamtędy nie jeździłem więc podałem taką trasę
_________________ #ircownia This is an attack!
Być prawdziwym Polakiem znaczy dbać o swój język Ojczysty!
Busem to spokojnie możesz cisnąć na Prochowice potem Lubiąż, Brzeg Dolny, później Oborniki, Trzebnica, Dobroszyce (moja wiocha ) i na Oleśnicę a potem już jesteś na ósemce, potem tylko na 14 i lecisz na Łódź. Ewentualnie możesz też polecieć na Wołów. Tylko ja nie wiem, czy taka trasa się opłaca. Ale to już twoja decyzja. Co do nawierzchni na tej trasie - jest taka typowo Polska. Szczególnie odcinek Trzebnica - Oleśnica.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 3 gości