Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Znam tę firmę dosyć dobrze, dziesiątki razy na weekendach pod hengelo, na holandii i na A2 w niemczech stałem na parkingach z driverami z j. b. kurowscy. wszystkie auta to renault magnum, w większości te nowe i najnowsze wersje z firnakami albo plandekami schmitz. Firma kursuje non stop polska-holandia-pols ka albo też do innych krajów europy zachodniej, ale kierowcy mówili, że głównie na beneluks latają. tabor ok, trsy też, kasa na czas. byli zadowoleni i chwalili firmę, w większości dosyć młodzi kierowcy. Pozdrowionka i szerokości na szlaku!
ul. Giermków 14
04-491 Warszawa
Polska
telefon (0-22) 673 41 33
_________________ Bednarski, Nysa
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
w wakacje dość sporo aut od nich widziałem na Nevadzie głównie pauzują zawsze jak jechaliśmy to stało jedno auto od nich
znalazłem na dysku dwie foty ich aut:
doskonałe nie są bo robione komórką
_________________ Or trucking, or die...
Like a drifter I was born to walk alone...
B - 4.11.2010r
C - 24.02.2012r
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości