Pogadaj z kumatym kumplem który lata na zachód i Ci ściągnie wszystko z Berga czy innej Dżangłery, za mniejszą kwotę, sam gwizdek na Bergu 100 zł, 24,99E taka przykładowa cena...
Dżangłera jeszcze tańsza, tutaj się co po niektórzy chwali że są tańsze sklepy... może powiedzą co i gdzie...
_________________ STRALIS
Jeździłem, ja też jeździłem dla Jeronimo, ale Martins lepij płacił i poszedłem tam, to już dawno było, zanim Rohling kupił Suusa.
Samochód: 22' 660S midlift
Jak potrzebujesz cokolwiek to podbij na PW, w ciągu 2-3 dni ogarnę Ci co trzeba bez dodatowych opłat. Wysyłka z Belgii/Holandii, - ceny wiele niższe niż Berg.
Jak potrzebujesz cokolwiek to podbij na PW, w ciągu 2-3 dni ogarnę Ci co trzeba bez dodatowych opłat. Wysyłka z Belgii/Holandii, - ceny wiele niższe niż Berg.
No siema, w ubiegłym roku miałem się ciebie pytać na mt, i zapomniałem w końcu.
Powiedz, chodzi o te lampki w atrapę, te pomarańczowo - czerwone obrysy i uszy taki komplet to ile z wysyłką?.
Samochód: 22' 660S midlift
Cytuj:
Bartek napisz czym sie różni doubleburner zamiennik od oryginału
Najnormalniej w świecie oryginał vs podróbka. Jedno to produkcja hella, a drugie to podróbka, niby to samo. Nie kupowałem podróbek, pojawiły się gdy hella zaprzestała produkcji swojego produktu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość