[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Reno Trans, Wrocław - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 1 z 1 [ Posty: 9 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 07 cze 2007, 19:34

Użytkownik

Użytkownik

GG: 1361427
Samochód: Scania R420 Topline

Dysponujemy samochodami o ładowności od 1T - 25 T do 120 m 2.
W transporcie międzynarodowym obsługujemy większość krajów UE w tym:
Holandia, Niemcy, Francja, Włochy, Norwegia.

Biuro: +48 71/3293299, +48 71/3296425

Spedycja: +48 71/7183393, +48 71/7183383, +48 71/7183363

Ksiegowość: +48 71/7183373

Obrazek

"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma."
"Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."
- Leszek Foss

Tytuł:
Post Wysłano: 27 wrz 2007, 14:13

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6579088
Samochód: Mercedes W124 200D

ObrazekObrazekObrazek

ObrazekObrazek

Ich auta można często zobaczyć na WSSE w Wałbrzychu. Jeszcze mają premiumki tandemy ale nie miałem okazji zrobić zdjęcia.

Post Wysłano: 14 lis 2009, 19:26

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania R500

Witam wszystkich.
Odświerze temat tej firmy.
Może słyszał ktoś jakieś nowe opinie o tej firmie lub ją zna.
Z góry dzięki za odp.

Post Wysłano: 31 lip 2010, 22:30
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

Mam pytanie odnośnie tej firmy. Jest firma "Reno Trans" z bazą w Psarach k. Wrocławia. Ale spotkałem się też z taką samą nazwą na niebieskich plandekach tyle że z Krakowa. To jest jedna i ta sama firma :?:

Post Wysłano: 01 sie 2010, 5:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Witam wszystkich.
Odświerze temat tej firmy.
Może słyszał ktoś jakieś nowe opinie o tej firmie lub ją zna.
Z góry dzięki za odp.
była kiedyś firma "In Time" samochody tylko Renault Magnum i nawet mówiono, że szef jest homoseksualistą, bo przyjmował kierowców tylko do podwójnych załóg.
miało to inną przyczynę. firma ta obsługiwała połaczenie między Polską, a lotniskiem w Fankfurcie n. Menem. wieczorem załoga wyjeżdżała z Polski, rano była we Frankfurcie, kierowcy sami dokonywali roz- i załadunku, a wieczorem gdy auto wypoczęło wracali, aby na rano być w kraju.

praca bardzo ciężka, ale pożądnie płacili.
firma miała jednego zleceniodawcę i gdy on przestał płacić wywróciła się. dwóch kierowców z tej firmy kupiło auto i prowadziło transport na własny rachunek. kupili następne auta i tak powstało RenoTrans. nawet ich auta garażują tam gdzie kiedyś InTime na ul. Reymonta.

firma raczej solidna, bo w czasie kryzysu skórczyła się, ale nie straciła zleceń.

Post Wysłano: 02 sie 2010, 17:28
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

W moim poście gdzie pytałem się czy Reno Trans z Wrocławia to ta sama firma co ta z Krakowa :
Obrazek ?

Uploaded with ImageShack.us

Ponadto widziałem na autach firmy Reno Trans (tych czarnych opończach) adresy z Milicza i chyba Trzebnicy. To jest ta sama firma ?
Biuro napewno mieli na ulicy Reymonta jeszcze 1,5 roku temu. Koło wjazdu do portu Odry. Obecnie ich auta można zobaczyć stojące na DK 5 w pod wrocławskiej miejscowości Psary przy niebieskich magazynach naprzeciwko MiG` a - 21 i tego baru oraz wulkanizacji.

A co do firmy "InTime". Zapewne myślę o innej niż Cyryl napisał. Jest to niemiecka firma. Specjalizująca się w transporcie ekspresowym. Na ogół pojazdy do 3,5T. DMC. Zresztą możecie sobie o niej tutaj poczytać : http://www.intime.de/
W większości obsługująca lotnicze porty towarowe.

Post Wysłano: 02 sie 2010, 19:57

Ta firma z Krakowa nazywa się RENO-TRANS, natomiast ta z Wrocławia RENO TRANS. Moim zdaniem to wszystko tłumaczy, że to nie ta sama firma.

Post Wysłano: 02 sie 2010, 20:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Faktycznie ! Nie zwróciłem uwagi na taki detal. Sądziłem że może Reno otworzyło oddział na Śląsku czy w Małopolsce. Ale jedno mi nie pasowało. Marki aut. W Reno Trans jeżdżą przede wszystkim Renault i czasami Iveco. Natomiast tutaj widzę non stop Man`a. Nawet nie wiem czy to nie jest zawsze ten sam jeżdżący po A4 na jakiejś lince.
Zresztą to już nie ważne. Dzięki za rozwikłanie zagadki :)

Post Wysłano: 31 gru 2011, 11:49
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Witam
Potrzebuję pilnie opinii na temat firmy reno trans z siedzibą w Psarach. Mam tam ofertę pracy i muszę szybko podjąć decyzję. Chciałbym wiedzieć jakie są rzeczywiste warunki w firmie. Czy płacą na czas czy na raty? Może jest ktoś kto tam pracował i może się ze mną takimi informacjami podzielić?

Strona 1 z 1 [ Posty: 9 ]