Od pewnego czasu dosyć często widuję Volva (najczęściej są to oczywiście "chinczyki" na Litewskich tablicach) ten napis na globach "Club 460"
Bardzo mnie to zaciekawiło czy to jest jakaś limitowana edycja czy tylko taki wypust.
Wszystkich którzy tylko by mogli pomóc proszę o tą pomoc!
Poniżej fotka - jest to te VOLVO w oddali.
P.S.(tylko zlitujcie się i piszcie sensownie)
(C) rafik4 -oczywiście za zgoda.
_________________ scania R-serie "Stronger than ever"
hmmm a może to jakaś firma transportowa? albo klub miłośników volvo?
tyle że przeczepałem troche net i ani firmy ani klubu niema
a może rzeczywiście tak jak kolega wyżej pisze że autka należa do klubu 460 albo to jakaś litewska specjalność ??
Widywałem wiele Volviaków z takimi napisami, również na polskich blachach. Sądze że to jest tylko tak napis który oznacza że autko ma 460 KM a nie żaden Klub
Samochód: 5.2L Magnum V8 oraz 1.8 Twin Spark
To na pewno seria limitowana wypuszczona na Litwe. Nie mozliwe ze to zbieg okolicznosci, a przeciez jaki klub by robil wielkie "naklejki" na eFHacze...
_________________ Aktualności i ciekawostki ze świata samochodów użytkowych: 40ton.net
Samochód: Duży
Mogę tylko dodać,że też należę do ''elitarnego'' klubu kiermanów ujeżdżających 460... A co do litwinów to rzeczywiscie zauważyłem takie auta tylko z ich rejestracjami...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
Dzisiaj rano myślałem o tyych Volvach, bo parę razy je widziałem i bardzo mi się spodobały. Wchodzę na WC i proszę, są
Na A2 widziałem dość sporo tych Volv, prawie same tandemy. I na litewskiech blachach rzecz jasna. Nie wiem co w nich jest ale są świetne
_________________ Dokładnie kolego, tak jak mówisz!
jak by nikt nie zauważył to wszystkie auta na zdjęciach są bardzo podobne do siebie tak jak by należały do jednej firmy więc pewnie to wymysł firmowy z tym club 460
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości