[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool wymiania tacho !? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
GG: 0
Samochód: daf
koledzy jest taka sprawa; czy można wymienić w aucie tachograf? tzn z cyfrowego na analogowy? (np cyfrowy na "szufladę") czy jak tak to czy potrzebne są jakieś papiery na to (legalizacja itp) pozdrowionka
To zależy o jakiej naprawie mowa. Z tego co ja się dowiedziałem w serwisie tacho to jeśli jest to drobna naprawa która nie wymaga wymiany wielu części to jest dopuszczalna. Natomiast jeśli tacho całkowicie stanie to nie ma możliwości np zakupienia innego takiego samego tacho i przeszczepu części. W takim przypadku faktycznie pozostaje tylko i wyłącznie wymiana na cyfrowe tacho.
a możesz mi powiedzieć po co wymieniać cyfrę na analog ?!
jedyny + jaki widzę że może siąść każdy kierowca tzn. bez karty
innych zasadniczo ...brak...
_________________ Rozliczenie i ewidencja czasu pracy kierowców - delegacje, noclegi, wynagrodzenie.
Odczyt kart kierowcy i tachografów cyfrowych
Nowy Sącz i okolice - Zapraszam DPTacho.pl
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 1 gość