Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Ja to w sumie mam pytania czysto z ciekawości, oni maja jakieś trasy międzynarodowe? Dalej niz SK? widzialem 2 razy auta od nich z goboxami wiec pewnie jeżdżą a dalej?
GG: 2172953
Samochód: najlepszy samochód świata. Służbowy
Owszem, mają dalsze trasy. W lipcu spędziłem weekend w Norwegii, z dwoma kierowcami z tej firmy
Do Norwegii wożą swoje wyroby, czyli okna, a na powrocie do PL ładują blachę.
_________________ Pozdrawiam - Łukasz
Był DAF XF 105.510 SSC 6x2 <- Kto śmiał to usunąć? Mam uczulenie na dzieci Neo, i pseudokierowców z prawego fotela!
Dawniej głównym kierunkiem była Anglia. Dokupili taboru, obsługują też Francję, Benelux, Niemcy. Jazda tam i z powrotem. Załadunki głównie, jak wspomniał Jeszkin, u siebie.
Robią trasy również do Irlandii, widywałem ich na firmie dystrybucyjnej pod Dublinem, i z tego co ja wiem to są drugim największym producentem okien dachowych w Europie
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Ich auta można zobaczyć w Pszczynie na wysokości kładki nad DK1, tam jest taki mały magazyn, widuję TGXy, ostatnio nowe FH i starsze Magnumki, ale nie wiem czy to nie jacyś podwykonawcy
rozmawiałem z kierowca w piątek, mówił mi ze ostatnio zostały zakupione nowe zestawy na trasy ale pracy tam można sobie zapomnieć bo szef polikwidował podówjne obstawy i obstawił nimi nowe auta, a dostać się tam to po znajomościach
Wiem że mają chyba z 3 sztuki limitowanych Fh na 15-lecie Volva w Polsce.Reszta taboru to tak jak piszą koledzy wyżej Many TGX TGA ,Mercedesy Mp1,Mp2 i Volvo,zdjęcia ode mnie:
_________________ TIR-"Transit International Routier"
Ile oni mają w sumie aut ?
Kiedyś czytałem wywiad z prezesem Fakro w "Wysokich Obcasach". Przewinął się temat firmy transportowej należącej do byłego wspólnika. Może to auta tej firmy jeżdżące z reklmami producenta ?
_________________ Gumisie, Lubisie ... lubie wszystkie misie
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości