Kolego więc... Posiadam radyjko TTI TCB 770 więc troche sie rózni. 880 jest większe (wyszsze i szersze) ale ma więcej funkcji bo 770 ma tylko wyciszenie szumów. W moim radyjku mam antene MIDLAND 145. i odbieram bardzo dobrze . Mnie również dobrze słychać. Tylko zależy ile masz pieniędzy na radyjko i gdzie będziesz go używał. Do osobówki 880 starcza ale do trucka wybrał bym coś innego. Np. President Johny II.
Kolego P@weł miałem zamiar kupić do man-a tga, aktualnie używam alna87+ ale niestety zaczyna szwankować. Tylko nie wiem na jakiej pracuje antanie, więc chciałem wymienić wszystko. co do kosztów to myśle że 400 stówki za radyjko i jakieś 200 za antenke można by dać. na CB nie znam się wcale a to TTI wydawało mi się całkiem poczciwe a a znowu pracując po 15 h na dobę cięzko odrobić tę lekcje
_________________ Lepiej jeździć na ropę bryczką niż na LPG zapalniczką.
Nie było takiego radia jak Alan 87 Plus. A jak kupisz TTI to napewno się rozczarujesz tandetnym wykonaniem, trzeszczącymi potencjometrami i wadliwą zmianą kanałów w mikrofonie.
A jak kupisz TTI to napewno się rozczarujesz tandetnym wykonaniem, trzeszczącymi potencjometrami i wadliwą zmianą kanałów w mikrofonie.
Ale za to ładnie świeci
Po za tym które radio w tej klasie cenowej nie jest tandetnie wykonane? Jedynie uniden sprawia wrażenie solidnego. Cała reszta to badziew poprawnie działający przez rok, góra dwa.
Zgadza się. W tej klasie cenowej zostaje Uniden. Nowe Lafayette też nie są najgorsze, a napewno lepsze niż TTI. Z zakłóceniami lepiej sobie radzą od Presidentów Harry/Johhny II.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 2 gości