Szukałem tej firmy na forum i nic nie znalazłem.
Mój znajomy tam się przyjął w ubiegłym tygodniu, twierdzi, że 5 tyś wyciągnie spokojnie. Jeśli ktoś coś wie o warunkach pracy w tej firmie to piszcie. Nie mam fotek na stronie internewtowej też nie ma zbyt wiele informacji.Adres ich strony:
http://www.mostva.com.pl.
W na ich stronie można między innymi przeczytać :
Podstawową działalnością spółki jest kompleksowa obsługa logistyczna i techniczna nowych samochodów osobowych i dostawczych.
"Siedzibą spółki jest Mszczonów zlokalizowany w odległości 45 km na południe od Warszawy przy skrzyżowaniu drogi Warszawa-Katowice oraz trasy Berlin - Moskwa.
Centrum Logistyczne w Mszczonowie to: 37 hektarów powierzchni magazynowej, plac załadunkowy dla 22 autotransporterów, magazyn celny, skład celny, bocznica kolejowa z hydrauliczną rampą do załadunku
i wyładunku samochodów, hala do technicznej obsługi samochodów (PDI) oraz lakiernia.
Dział Transportu firmy posiada ponad 60 własnych autotransporterów i oferuje przewozy krajowe
i zagraniczne.
Centrum Logistyczne w Gdyni mieści się na terenie portu. Korzysta z 18 hektarów powierzchni magazynowej wraz z bocznicą kolejową i rampą do rozładunku statków. Posiada halę techniczną, lakiernię oraz tunel do dekonserwacji."