Witam!
Jestem nowym uczestnikiem forum. Tak jak pisałem w topicu "przywitanie" zaczynam swoja karierę w truckingu. Wcześniej byłem kierem w paru firmach handlowo-eksportowych jednak mająć małe dziecko zarabiająć około 1000 zł netto nie byłem w stanie utrzymać rodziny stąd moja decyzja i wpompowanie oszczędności w uprawnienia .Jestem mieszkańcem Dębicy w podkarpackim w moim mieście jest sporo firm transportowych jednak nie do końca jestem pewny co do ich wiarygodności względem pracowników.
Szukając pracy trafiłem do firmy z Jordanowa w której mam nadzieje trochę pojeździć i w końcu wystawić im referencje które niezwłocznie opublikuje na forum.
Mam do was ze swojej strony prośbę. Wskażcie mi proszę firmy dla których według was warto jeździć bo przeglądając fora transporowe dochodzę do wniosku że w naszym kraju nie ma uczciwych pracodawców (nie wiem czy niektórzy z piszących tam są aż do tego stopnia sfrustrowani że wszystko im sie nie podoba i nie da rady im dogodzić)

Odległość do 200 km od dębicy - im bliżej tym lepiej. Zdaje sobie sprawę iż niektórzy nie wydadzą mi namiarów na "złotonośne kury", ale będę wdzięczny za wszystkie opinie.
Niestety ze swojej strony nie mogę zaoferować wielkiego doświadczenia na truckach (c od września E od listopada B od 16 lat) trochę jazdy "dla znajomych" trochę przez agencje w UK ale to baardzo mało więc asem nie jestem. Posiadam ADR z cysternami, szkolenie z zakresu przewozu rzeczy, prawko na widlaka, bdb angielski komunikatywny rosyjski.
Kolejne pytanie do waszego szanownego grona. Ile może zażyczyć sobie człowiek mojego pokroju w rozmowie z pracodawcą. Preferuje międzynarodówke jeżeli jest to możliwe.
Pozdrawiam serdecznie
Szerokości!!!
Marcin