[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
kurs na przewóz rzeczy - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 31 sie 2010, 8:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0

zdałem prawko kat. c przed 10.09.2009 czy ktoś z forumowiczów orientuje się do kiedy organizowane są kursy na przewóz rzeczy ? i czy są one równoznaczne z kwalifikacą wstępną ?

Post Wysłano: 31 sie 2010, 13:00

W Krakowie zaczynają jutro, a w Rzeszowie w piątek.... :/

Napisz skąd jesteś chociaż. Z tego co się orientuję, to zostało Ci nie wiele czasu na zrobienie tego kursu na starych zasadach, ale niech wypowiedzą się koledzy z konkretną wiedzą na ten temat.

Post Wysłano: 01 wrz 2010, 8:17
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2805106

Kursy na przewóz rzeczy mogą być organizowane do dnia 10 września br. Trzeba jednak pamiętać, że są to kursy dla osób, które zamierzają podjąć pierwszą pracę na stanowisku kierowcy jeszcze przed 10 września...

Post Wysłano: 01 wrz 2010, 8:53
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

dzięki za wypowiedzi ale czy potencjalny pracodawca będzie uznawał kurs równoznacznie z kwalifikacją wstępną ?

Post Wysłano: 01 wrz 2010, 10:26
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2805106

Dla pracodawcy sprawa powinna być jasna:
- Masz C wydane po 10 września - ukończyłeś kwalifikację wstępną = masz odpowiednie uprawnienia.
- Masz prawo jazdy kat. C przed 10 września - ukończyłeś kurs "Starego typu" ew. szkolenie okresowe = masz odpowiednie uprawnienia.

Post Wysłano: 01 wrz 2010, 11:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

ja też tak myślę :D orientujecie się gdzie w krakowie można zrobić kurs , szukałem w necie i znalazłem kilka ofert, moż ktoś poleci jakiś ośrodek ?

Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]