czesc, pytanko mam. jesli siedzibe firmy mam w miejscowosci x, a autko bede na ogol trzymal pod domem w miejscowosci y ( dla wygody i bezpieczenstwa) to w zaswiadczeniu o nieprowadzeniu auta wpisuje miejscowosc siedziby mojej firmy, czy miejsca zamieszkania ( tam wystawiam zaswiadczenie przed jazda)? bede jezdzil sam. dzwonilem do itd ale jeden gosc mi powiedzial ze siedziby a drugi (chcialem potwierdzic) miejsca zamieszkania! jak ma byc??????
Przeciez Ty w domu nie bedziesz wystawil tych zaswiadczen tylko bedziesz otrzymywal je we firmie wiec wpisana musi byc tam miejscowosc gdzie firma ma siedzibe.
_________________ "Ten, który boi się zdobywać jest skazany na porażkę"-Napoleon Bonaparte
Przeciez Ty w domu nie bedziesz wystawil tych zaswiadczen tylko bedziesz otrzymywal je we firmie wiec wpisana musi byc tam miejscowosc gdzie firma ma siedzibe.
bede wypisywal je w domu ( w miejscowosci w ktorej mieszkam) sam sobie, bo jestem wlascicielem firmy i kierowca. wiec jak ma byc?
Normalnie, nie wypisujesz wcale zaświadczenia i tyle.
_________________ Wolę być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem, więc zanim się najeb**emy, proponuję się napić.
Chcesz zarobić kasę na fejszczbuku? Wejdź w opcje, usuń konto i weź się k**** za robotę...
Nie zażywam viagry, a każdy mi mówi że z dnia na dzień, coraz to większy ch*j jestem dla wszystkich.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 5 gości