_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Drążyłem temat i jeśli chodzi o XF to podobno tylko od euro 2 roczniki 1997-2000 ,myślę że chodzi o te na pompie wtryskowej,problem w tym ,że ciężko to jednoznacznie zweryfikować.Może ktoś podpowie na podstawie czego to sprawdzać?Jakiś program ,wiedza własna,chodzi mi oto czego szukać co zamawiać? Numer na wale (tego z ATI) to 0087715,końcówka VIN 0E417250,TYP SILNIKA W282,a na bloku nabity numer był jeszcze taki NW 23271179.Dziękuje za każdą pomoc, może ktoś spotkał się już z takim problemem.
DZIĘKI ŁUKASZ IMIENNIK MECHANIK ZA ODZEW jak byś coś miał w tym temacie to proszę o info.
Robiłem cf'a e3 na bloku z e2 i banglał, pompą oleju jest inna. Wychodziły też e3 na pompie. Ale widziałem również cf'a w starej kabinie 99 rok jednego z użytkowników forum bo tu mnie znalazł, na pompkach upec. Daf jest strasznie pomieszany. Szukasz raczej używanego wału, więc jedz i sprawdź.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości