Mam takie pytanie, a nigdzie nie znalazłem odpowiedzi.
Mianowicie, czy mogę przed rozpoczęciem kursu na kat C, zrobić psychotesty i badania lekarskie (chodzi o te dopuszczające do zawodu, a nie o te do kursu)? Czy po zdaniu zawodowego prawka będą one ważne?
Mogę te badania zrobić mając tylko kat B? Czy niezbędna jest wyższa kategoria?
Możesz. Tyle, że jeśli zrobisz je na przykład jutro, a prawo jazdy i kwalifikację ukończysz powiedzmy w czerwcu, to już masz pół roku w plecy, bo ważność Ci ucieka. Nie mniej, lepiej zrobić je teraz, bo jak wydasz kasę na prawo jazdy i kwalifikację, a okaże się, że nie możesz pracować w tym zawodzie, to masz tysiące złociszy w błocie.
Ja robilem kurs kat c na starych zasadach i mialem juz 2 egzaminy na starych i teraz mam trzeci 23.01 za ktory zaplacilem 160zl, dzisiaj dzwonilem do word w tarnowie i bede musial doplacic 40zl do egzaminu a psychotesty im sa nie potrzebne tylko do starostwa beda potrzebne tak mi powiedzial dyrektor word tarnow. Ten egzamin bedzie chyba moim najdrozyszm egzaminem 160zl podstawowej oplaty + 80zl bo nie wstawilem sie na egzamin bo urodzilo mi sie dziecko w ten dzien i nie bylo mi w glowie isc na egzamin noi teraz jeszcze doplata 40zl bo nowe przepisy.... co daje ladna sumke 280zl ciekawe czy tym razem mi sie wkoncu uda....
_________________ Pomalu marzenia sie spelniaja.
C 05.03.13
C+E 04.07.13
KW 13.12.2013
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości