Cytuj:
Moje największe zastrzeżenia budzi jednak czas pracy kierowców i tu nikt mi nie powie,że w porządku jest jak kierowca jedzie 12 godzin,śpi 3-4h,a potem jedzie dalej,tym bardziej,że nie wiezie kartofli,tylku kilkadziesiąt osób na pokładzie.
I tu się rodzi problem...bo co za to mogą kierowcy jeśli gruby szef siedzący za biurkiem rząda tego...dany kierowca nie chce stracic pracy i dlatego nagina oraz łamie przepisy!Nie raz miałem taką sytuacje,że wracałem z trasy,siedziałem w domu 2-3 godziny,przepakowywałem sie i przesiadałem sie na inne auto i jazda...jechałem dalej!To jest własnie to jeśli w firmie są auta a nie ma kto na nich jeździć!Więc też musisz to zrozumieć...to nie jest wina
kierowców ,ale rozumiem Twoje sfrustrowanie...i miałeś prawo sie o to wkurzyć!
Cytuj:
Adamo02 ale jak jestes na jakims za...piu to nie masz mozliwosci podjechania na baze.
A autokar na nastepny dzien musi byc czysty
to ja wtedy to pier*** spuszczam gdzieś kibel w krzaki lub do rowu i go nawet nie myje!No chyba,że ktoś nie trafi z czymś...no to wtedy obmywam go mokrą szmatą
Cytuj:
spoko spoko.. sraka może być. Ja mam taki zajefajny płyn co zamienia g*wno w wode.
ta...to jest świetne rozwiązanie
Pozdro wszystkim
Szerokości życze