Panowie kupiłem termostat tylko nie wiem dokładnie gdzie się znajduje i jak się go wyjmuje.. (...)
Najpewniej jest w pudełku, żeby go wyjąć trzeba je otworzyć
BP, NMSP dla niewtajemniczonych, akronim powyżej znaczy: Bardzo Przepraszam, Nie Mogłem Się Powstrzymać
_________________ Janusz Kastyk Ahoj, przygodo! Przygodo... ahoj? Wiozę się pomału... http://truckmapa.wagaciezka.com - mapa dla ciężarówek
Panowie kupiłem termostat tylko nie wiem dokładnie gdzie się znajduje i jak się go wyjmuje.. (...)
BP, NMSP dla niewtajemniczonych, akronim powyżej znaczy: Bardzo Przepraszam, Nie Mogłem Się Powstrzymać
_________________ Mówią na mnie niepoprawny,za arcyzabawny
Nie mam czasu na bycie sławnym.....
Czemu mamy nierówne szanse, kiedy mamy wspólny cel?
Tak widzę że bardzo inteligentna rada. DZIĘKUJE CI BARDZO ALE JUŻ WYMIENIŁEM
Przeczytaj to, zanim się następnym razem zaczniesz denerwować. Oczywiście nie musisz stosować się do wskazówek dotyczących stricte informatyki. Poza tym, odrobinę poczucia humoru pomaga nawet w szukaniu termostatu
_________________ Janusz Kastyk Ahoj, przygodo! Przygodo... ahoj? Wiozę się pomału... http://truckmapa.wagaciezka.com - mapa dla ciężarówek
Samochód: orange i grafitowy
Cytuj:
podnoszę do góry. Może ktoś w końcu inteligentnie udzieli odpowiedzi ?
nie wiem co znaczy inteligentnie - po przeczytaniu powyższych postów nie bardzo wiadomo co w zakresie inteliencji mozna dopisać, a termostat znajduje się między grubą górna rurą od chłodnicy a silnikiem (dokładnie jego blokiem z reguły nad pompą cieczy) - .miejsce posadowienia z reguły charakteryzuje się właściwym kształtem(obojetnie co to znaczy) ten wąż co pisałem wcześniej najczęściej dochodzi bezpośrednio do górnej pokrywy obudowy w której jest rzczony termostat(jak juz się go wyjmie z pudełka)
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Samochód: Man 14-232
Witam..
Mam problem z odkręceniem dekla z termostatu jedna z śrub stanęła mi prawie w połowie nie ni **ja nie idzie.Około pięć miesięcy temu odkręcałem i wszystko ładnie pięknie się odkręciło nie tak jak teraz.Może ktoś zna jakiś cudowny sposób odkręcenia bez urwania śruby?
Samochód: orange i grafitowy
Cytuj:
Witam..
Mam problem z odkręceniem dekla z termostatu jedna z śrub stanęła mi prawie w połowie nie ni **ja nie idzie.Około pięć miesięcy temu odkręcałem i wszystko ładnie pięknie się odkręciło nie tak jak teraz.Może ktoś zna jakiś cudowny sposób odkręcenia bez urwania śruby?
troszkę oliwki (lub innego smarowidła) na gwint i wkręcaj, a następnie wykręcaj i tak kilka razy pomoże na pewno.
_________________ nie cytuję postów innych użytkowników
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot], Semrush [Bot] i 5 gości