Cytuj:
Co stupiatka, to stupiatka
Pomyśl, że ja nie mam ostatniej skrętnej i HDS z tyłu. Ukręcić tym, żebym pokonać poprzeczny opór kół, to jest dramat
Dej koledze czarne lampy, będą siedzieć do pomarańczowego
Pomysłów też już jest dużo, jak na razie kangur był tylko u przymiarki, kolor jest teraz na nim trochę ciemniejszy niż kabina i ma już trochę odprysków więc jest założenie żeby wypiaskować i polakierować na nowo więc i pojawia się dużo opcji. Główne to kangur w pomarańczy tak jak kabina a może lepiej czarny? Lampy na żółto lub dymione? A może remix wszystkiego...
Cytuj:
Coś ciekawego w końcu na tym parkingu
z ciekawości, daje radę ten jeden most uciągnąć tak ciężką przyczepę bez problemu? Bo przy CS + naczepa to chyna nacisk na ciągnącą jest jednak większy. Piszesz że kierunki cała Polska, a gdzie najczęściej? Może się gdzieś spotka.
Samochód spokojnie daje radę już nie pierwsza taka konfiguracja u mnie, zimą po prostu więcej się ładuje na auto a trakcja na pewno lepsza niż w CS z naczepą.
Na tą chwilę samochód obsługuje głównie Animex w Kutnie więc bywa tam codziennie a załadunki zaczynamy początkiem tygodnia Wielkopolska, Łódzkie, Śląskie, Świętokrzyskie, reszta tygodnia raczej północ czyli Pomorskie, Zachodniopomorskie, Kujawsko Pomorskie, czasem trafi się coś na wschód jakieś Lubelskie lub Podlaskie