[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
doswiadczenie na c kat - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 01 wrz 2011, 7:35

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: daf

witam,jestem tu pierwszy raz i prosze o porade jak zdobyc doswiadczenie na ciezarowce?Mam C kat i oczywiscie wszedzie chca z doswiadczeniem.DZieki

Post Wysłano: 01 wrz 2011, 9:07

Cytuj:
witam,jestem tu pierwszy raz i prosze o porade jak zdobyc doswiadczenie na ciezarowce?Mam C kat i oczywiscie wszedzie chca z doswiadczeniem.DZieki
Znaleźć pracodawcę, który zatrudni Cię bez doświadczenia. Widzisz jakieś inne wyjście?

Post Wysłano: 01 wrz 2011, 9:26

Użytkownik

Użytkownik

zajebiscie,będe myslal o tym,...albo kupie sobie ciezarowke albo zaloze swoja firme transportowa albo zaciagne sie do wojska na kierowce.

Post Wysłano: 01 wrz 2011, 9:38
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Daf XF 95.480

Cytuj:
witam,jestem tu pierwszy raz i prosze o porade jak zdobyc doswiadczenie na ciezarowce?
Jak napisał wolfzan trzeba szukać. Spróbuj może tam, gdzie przynajmniej potencjalnie jest mało chętnych do pracy. Ja zaczynałem na śmieciarce, praca śmierdząca ale dobra na obycie się z ciężarówką bo dużo precyzyjnego manewrowania, wciskania się w wąskie uliczki, cofania itp. Z tego co obserwuję w moim regionie dość często tego typu firmy ogłaszają nabór i z tego co wiem nie mają wygórowanych wymagań co do kierowcow.

Post Wysłano: 01 wrz 2011, 10:33

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: SCANIA R420

proponowałbym spróbować w biedronce. Powiem na swoim przykładzie za mi sie właśnie tam udalo sie dostać do roboty z kat.C bez doświadczenia

Post Wysłano: 01 wrz 2011, 11:25

Użytkownik

Użytkownik

dzieki koledzy

Post Wysłano: 01 wrz 2011, 16:42

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH13

Cytuj:
albo kupie sobie ciezarowke albo zaloze swoja firme transportowa albo zaciagne sie do wojska na kierowce.
Bardzo dobre pomysły.

Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]