[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Prośba o info - czy dużo firm ma tylko MANy we flocie??? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
muszę - zawodowo - skontaktować się z firmami, które mają we flocie przynajmniej 30 samochodów, przy czym chodzi wyłącznie o samochody MAN o ładowności przynajmniej 6 ton. W firmie musi być też przynajmniej jeden MAN TGX.
Czy to w ogóle jest wykonalne? Czy takie firmy w ogóle istnieją?
Bardzo proszę o pomoc, jestem w tych kwestiach kompletnym laikiem
"Cesped Poland Logistic" Sp. z o.o.
Transport przesyłek drobnicowych z Włoch, transport całopojazdowy Europa
Kontakt
ul. 17 Stycznia 52, Warszawa, tel. 22 8864443
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Tracom Mrągowo, TGX-y, TGA, TGMy chyba też, opisywałem tą firmę w dziale firmy transportowe, nie wiem tylko jak z ilością pojazdów bo nie widziałem nigdy całej floty na raz, ale około 20 na pewno.
nie kumam o co chodzi ale masz sporo firm co maja po 100-500 aut i w tym maja 30 i więcej MANow
Marcotrans, WROBAN, Berviter, Eqqus - Apreo, Euro-Pegaz, LINK, Maszonski, Grupa Omega Pilzno, INTRA, JAS-FBG, ZTE Radom i Katowice, Silva
_________________ NAJLEPSZA polska galeria ciężarówek w sieciwww.trucksfoto.pl
Targor-Truck z Ostrołęki. Maszoński ma sporo Manów, TNH Kraków. Wytłumacz mi tylko, jaki zawód wykonujesz jeśli musisz skontaktować się z tymi firmami, a jesteś kompletnym laikiem w temacie?
Euro-trans, mają MAN-y TGA jako ciągniki, betonomieszarki 4x8 i wywrotki Xx8 nają ich troszkę. Widziałem też i f2000 na betonomieszarce. wcześniej jeździły tylko takie.
bardzo niewielka liczba firm posiadająca dużą flotę pojazdów trzyma sie jednego producenta, chodzi tu głównie o dywersyfikację dostaw, czyli o to, że posiłkując się kilkoma dostawcami można uzyskać korzystniejszą cenę.
większość z firm posiadających pojazdy jednego producenta są to niewielkie firmy mające swoj warsztat, kupujące auta używane i bazują na doświadczeniu warsztatowców.
natomist duże firmy posiadają tabor zróżnicowany i jeżeli np. w tym roku wiadomo że kupią 10 aut, przedstawicieli wszystkich producentów robią podchody sami przelicytowując się w cenach lub innych udogodnieniach.
Woźniecki-Szczeglin
Od samego poczatku praktycznie same MANy od F2000(nie ma już żadnego)przez TGA po TGX.Ostatnio tylko przyszlo pare sztuk volvo.A MANów spokojnie bedzie ponad 30.
Użytkownicy przeglądający to forum: Semrush [Bot] i 12 gości