Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 7978838
Samochód: Opel Kadett 1.6D Fiat Ducato 8epal
Feltrans - duża firma z Sochaczewa. Mają kilkanaście składów konenerowych, latają głównie na Hamburg i ciągają kontenerki. We flocie jeżdżą głównie Volva FH 12, zarówno starsze modele jak i "chińczyki", troche Scanii 113 (ostatnio była jedna wystawiona na allegro do sprzedaży) i Magnumki (Integralie i E-techy). Samochody w firmie mają różne kolory, jest dużo czerwonych, ale są też niebieskie i jest troche białych "jednostek". Wszystkie zestawy są ładnie utrzymane i łatwo je poznać po żółtym globie z napisem "FELTRANS". Z tego co wiem to robota u nich nawet dobrze poukładana, jak ktoś mieszka w Sochaczewie lub okolicach to weekend w domku:D Od znajomych słyszalem, że zarobki nawet dobre ok 3-4 tyś. zł miesięcznie.
Samochód: Duży
Hej.Firma mi trochę znana,z tego powodu że to rodzina mojej szefowej... Zajmują się transportem kontenerów,mają tak powiedział kolega głównie VOLVO.Co do zarobków to nie wypowiadam się bo nic mi na ten temat nie wiadomo...
_________________ Fan Transportu
Nowe spodnie - 300zł,
Nowy telefon - 1500zł,
Obecność na WC - bezcenne...
GG: 0
Samochód: Scania R 420
Cytuj:
I jeżdżą landówkami po D bo autostrady są dla nich za drogie.
Nie zgodzę się z twoim postem kolego, gdyż jadąc niejednokrotnie do Hamburga autostradą widziałem ich zestawy po kilka autek..... Ogólnie z tą firmą jest tak, że ma 3 różnych(spokrewnionych ze sobą) szefów. Z tego co sie orientuję to jeden z Felczaków ma baze w Słubicach, drugi w Rybnie a trzeci bodajże w Sochaczewie....
I jeżdżą landówkami po D bo autostrady są dla nich za drogie.
Nie zgodzę się z twoim postem kolego, gdyż jadąc niejednokrotnie do Hamburga autostradą widziałem ich zestawy po kilka autek..... Ogólnie z tą firmą jest tak, że ma 3 różnych(spokrewnionych ze sobą) szefów. Z tego co sie orientuję to jeden z Felczaków ma baze w Słubicach, drugi w Rybnie a trzeci bodajże w Sochaczewie....
Nie wiem który z Felczaków ma bazę w Sochaczewie, ale jest ona połączona z warsztatem "Wylot". Potwierdzam to co napisał Don Daniello, gdyż też nie raz widziałem auta od Felczaka na autostradzie w kierunku Hamburga i też na Ringu Berlina.
a ja wam powiem tak i wiem to z pewnego źródła... mianowicie... landówkami jeżdżą tylko auta ze słabymi normami euro (czyt. 3) bo niższych nie mają... reszta składzików lata już na Euro5 i te jak wiadomo latają już po autobanah
_________________ ...::: Królowa jest tylko jedna :::...
GG: 0
Samochód: Scania R 420
Cytuj:
a ja wam powiem tak i wiem to z pewnego źródła... mianowicie... landówkami jeżdżą tylko auta ze słabymi normami euro (czyt. 3) bo niższych nie mają... reszta składzików lata już na Euro5 i te jak wiadomo latają już po autobanah
I tu kolego się mylisz Mój tata ma normę E5 i też landówkami lata do Hamburga. Z tego co mi wiadomo i sam widziałem to wszyscy z Sochaczewa i okolic co smigają na kontenerkach jeżdżą landówkami
Samochód: MAN TGA 26.480 5 STAR BOOGIE
Cytuj:
Cytuj:
I tu kolego się mylisz Mój tata ma normę E5 i też landówkami lata do Hamburga. Z tego co mi wiadomo i sam widziałem to wszyscy z Sochaczewa i okolic co smigają na kontenerkach jeżdżą landówkami
co tam nowego u Felka? posiada ktoś może zdjęcia jego statków?
_________________ ...Moscow Express...
.:Brudna kabina, biała naczepa chłodnia i kierunek Rosja Wschodnia:.
.:Najważniejsze Żeby Jechać I Czuć Uciekające Spod Kół Kilometry:.
.:Rozpoczyna Się Olimpijką, Poprzez Ural, Bajkał Kończąc Na Wladyvostoku:.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 4 gości