[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool
Składy aut za granicą - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego

Strona 1 z 1 [ Posty: 15 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 26 gru 2010, 1:35

Użytkownik

Użytkownik

GG: 7346647
Samochód: Volvo | Renault | Man | Scania

witam
Chce zakupić auto, a nawet dwa za granicą i potrzebuje informacji na temat składów czy też miejsc o innej nazwie za granicą gdzie znajdę dużą liczbę ofert ciągników siodłowych. Od razu mówię że witryny typu mobile.de , ebay.de są mi znane. ale zależy mi na typowych miejscach obrotu ciężarówkami gdzie bede mógł pojechać i kilka kilkanaście sztuk pooglądać i wybrać. Oczywiście chodzi mi o państwa Europy Zachodniej. Byłbym wdzięczny za podanie linków .
pozdrawiam i liczę na odpowiedzi.

Post Wysłano: 26 gru 2010, 1:44
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Renault Premium / Range T

www.kleyn.pl

Pozdrawiam.

Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.

Post Wysłano: 26 gru 2010, 3:41

Użytkownik

Użytkownik

http://www.bastrucks.com/

Post Wysłano: 26 gru 2010, 11:19

Użytkownik

Użytkownik

Te dwie firmy są na mobilach, więc raczej nie pomogli Ci koledzy. Chcesz te samochody do siebie czy na handel?

Post Wysłano: 26 gru 2010, 12:04

Użytkownik

Użytkownik

Kolego mnie interesują auta na handel, napisałem w tym temacie żeby nie zakładać nowego. Dzięki za odpowiedź.

Post Wysłano: 26 gru 2010, 12:45

Użytkownik

Użytkownik

Jeśli nie wiecie gdzie szukać to raczej sobie odpuście ten biznes. Dla niezorientowanych powiem, że taka "wycieczka" osobówką na zachód to +/- 1000 złotych i 4-5 dni wyrwane z kalendarza. Gwarantuje wam, że po takiej wyprawie nie wrócicie do kraju dużo mądrzejsi jedynie z cieńszym portfelem. Jeśli chcecie cos kupić to poszukajcie sobie 2-3 samochodów, bo jadąc po jedną sztukę dużo ryzykujesz a nawet, jeśli reszta aut nie będzie tania to mogą Ci się wrócić koszty. Z drugiej jednak strony czasami lepiej stracić te parę stów niż przyprowadzić szrot i mrozić w nim pieniądze. Kolejna sprawa to taka, że gotówką możesz płacić do 15 tyś euro, reszta to przelewy i dodatkowe koszty. Jak chcecie auto do siebie to polecam mobile.de lub allegro. Jak dobrze poszukacie to kupicie w miarę dobrze, jednak każdy liczyć umie i za darmo nic dobrego nie oddaje. Nie liczcie na to, że napisze ktoś tu gdzie kupuje dobre oraz "nie drogie" samochody i ile zarabia. Życzę Wam dużo tanich zakupów, wysokich marż i mało wybrednych kupujących. Jak jeszcze chcecie coś wiedzieć to piszcie.

Post Wysłano: 26 gru 2010, 12:57

Użytkownik

Użytkownik

Ja chce pojechać i kupić 2 ciągniki siodłowe dla siebie na własne potrzeby i do tego potrzebuje tych adresów. Może ktoś kupił auto i wie gdzie można znaleźć dobre auta. najlepiej w krajach niemcy francja bo chyba to jest największy rynek dla nas.

Post Wysłano: 26 gru 2010, 13:05

Użytkownik

Użytkownik

To szukaj na mobile.de jakiś niemieckich komisów. Ceny może nie są niskie ale sprzęt dużo mniej zniszczony niż po Polsce.

Post Wysłano: 26 gru 2010, 16:02

Nie wiem, czy ta strona jest na mobile, ale wrzucam bo może się przyda.
http://www.trucks.nl/

Post Wysłano: 27 gru 2010, 2:01

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Cytuj:
Kolejna sprawa to taka, że gotówką możesz płacić do 15 tyś euro, reszta to przelewy i dodatkowe koszty
Nie wiedziałem o czymś takim, możesz opisać dokładniej?

Post Wysłano: 27 gru 2010, 10:25

Użytkownik

Użytkownik

wstepnie udało mi sie znaleźć dosyć ciekawą oferte ale moze ktoś jeszcze ma jakieś ciekawe strony , oczywiscie mogą być te które są również na mobilach bo wiadomo nie wszystko udało mi sie znaleźć .

Post Wysłano: 27 gru 2010, 10:49

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Kolejna sprawa to taka, że gotówką możesz płacić do 15 tyś euro, reszta to przelewy i dodatkowe koszty
Nie wiedziałem o czymś takim, możesz opisać dokładniej?
Jeśli samochód kosztuje więcej niż 15 tyś Euro i masz na niego pełną fakturę musisz przesłać do sprzedającego pieniądze przelewem. Ci, co handlują nie wożą w kieszeniach pełnych paczek Euro tylko wysyłają na wskazany numer konta. Z jednej strony to dużo bezpieczniejsze jednak dochodzą tu jeszcze dodatkowe koszty.

Post Wysłano: 31 sty 2011, 20:39
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 4473051
Samochód: VOLVO

Koledzy orientuje się może ktoś jak wystawic ogłoszenie na mobilach? I ile to może kosztowac?
Z góry dzięki :)

Post Wysłano: 31 sty 2011, 21:23
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Ciężarowy

Cytuj:
Koledzy orientuje się może ktoś jak wystawic ogłoszenie na mobilach? I ile to może kosztowac?
Z góry dzięki :)
Ogłoszenia na mobilach są za darmo :wink:

Post Wysłano: 01 lut 2011, 20:56

Użytkownik

Użytkownik

Witam
Tak na marginesie chciałbym dodac że firma "bastrucks" jak najbardziej polecam kupowaliśmy tam dwa autka i pełen profesjonalizm, miła obsługa i konkretne podejście do klijenta!! Więc śmiało możesz skorzystać z ich usług. Natomiast jeśli chodzi o inną wielką firmę "Degroote Trucks & Trailers" równierz w porządku chodź o wiele rzeczy trzeba się upominać lub samemu o nie zabiegać, przypominać i pilnować!
Pozdrawiam

Strona 1 z 1 [ Posty: 15 ]