Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
A wiec tak firma posiada warsztat i ładne zadbane samochody , słyszałem ze niektórzy kierowcy uciekają a gdzie ganiają to się popytam taty jak wróci z trasy ale ogólnie podoba mi się ta firma .
_________________ Jeszcze moje teksty nie zginęły hehe.
GG: 3621370
Kolego ta firma to jest taka ze szkoda gadać mam 2 sasiadow w tej firmie i mowia ze jest dziadostwo żaluja nowych gum do naczep i ciegników. W trase miedzynarodowa daja ciagniki co powinny byc juz dawno na złomowisku poprostu firma jest oszczedna na kierowcach i na sprzecie
_________________ Volvo i Scania samochody nie do z.j.b.n.a
GG: 1695456
Cytuj:
Kolego ta firma to jest taka ze szkoda gadać mam 2 sasiadow w tej firmie i mowia ze jest dziadostwo żaluja nowych gum do naczep i ciegników. W trase miedzynarodowa daja ciagniki co powinny byc juz dawno na złomowisku poprostu firma jest oszczedna na kierowcach i na sprzecie
dzięki tej oszczędności istnieje szansa że przetrwa do przyszłego roku
wiec to raczej zaleta niż wada.
pewnie w kazdej innej firmie nie ma ;] ale jak bedziesz tam pracowal i dostaneisz wyplate to napewno milo sobie pomyslisz o bossie wiem co mowie bo moi koledzy tam jezdzili i sam jestem z tych okolic
Witam,chcialbym sie dowiedziec czy tam maja patlenie czy tylko zagranica na firanach i chlodniach ? kolego wiekszość by chciała na firankach jeżdzić niestety wiekszośc co jest to naczepy typu JAMBO i jazda z gabarytami chociaz nie zawsze ale w przeważającej części
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości