Witam.W moim Volvo (chińczyk) przestało mi świecić prawe światło i nie dochodzi tam prąd.Słyszałem że to częsta usterka.Podobno gdzieś kable się przecierają.Czy może miał ktoś do czynienia z tym tematem i pomoże mi to szybko rozwiązać.Gdzie tego szukać.Ruszałem tymi wiązkami które dochodzą do lampy ale żarówka nawet nie mignęła.
mielam kiedys cos takiego. Wystarczyloodkrecic klosz od lampy, powyciagac zarowki, poprzeczyszczac wsowki, zakonserwowac, i swiecilo. A jak i to nie pomoze, sprawdz bezpieczniki. Jesli mowa o tylnej lampie, bo nie sprecyzowales
GG: 0
Samochód: nissan
Czesto załamuje sie kabel miedzy buda a lampa, wiązka w czarnym ochronnym kolnierzu, sprawdz czy stamtad wychodzi prad, swiatla mijania posiadaja osobne bezpieczniki na lewa i prawa lampe, sprawdzales oba bezpieczniki?
Jest to prawa przednia lampa.Wszystko w niej świeci oprócz światła mijania.Bezpieczniki są wszystkie OK.Chodzi mi właśnie na którym kablu się skupić bo jest ich tam trochę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 4 gości