Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]
Autor
Wiadomość
Tytuł: Marpol, Reda
Post Wysłano: 06 wrz 2012, 20:24

Użytkownik

Użytkownik

GG: 5960447

Czy jest jakiś kierowca aktualny/były z tej firmy aby napisał coś i stawkach, jak wygląda system pracy oraz jakie kierunki obsługuje firma.
dzięki z góry :)

Tytuł: Re: MARPOL Reda
Post Wysłano: 06 wrz 2012, 22:32

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH13

Z tego co wiem, jest to firma typowo spedycyjna, która ma tylko kilka swoich aut. Jest to spółka, która aktualnie spłaca jednego z byłych udziałowców. Oólnie jeśli chodzi o kierowców, to nie jest najgorzej. Robota na chłodniach, czasami stoi się i czeka na załadunek z dwa dni a płacone jest od kilometra. Wyjazdy na 1 -2 tygodnie i wychodzi średnio co 2 weekend w domu. Kierunki to głównie D, NL, B, czasami H, GB.

Post Wysłano: 07 wrz 2012, 13:24

Użytkownik

Użytkownik

dzieki zipi za info mam tam znajomego Marcin z Tczewa ale nr tel. nie mam tak to bym się zapytał.
A jaka stawka za km i czy do tego podstawa?

Post Wysłano: 07 wrz 2012, 14:00

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Volvo FH13

Nie wiem jakie mają stawki, bo u nich nie jezdziłem, ta firma była do niedawna naszą spedycją.

Post Wysłano: 07 wrz 2012, 17:12

Użytkownik

Użytkownik

AHA rozumiem. Tak czy siak dziekuje za info. Bede musial skombinowac nr do tego Marcina :)
pozdrawiam :wink:

Strona 1 z 1 [ Posty: 5 ]