Witam.
Zamierzam kupić nawigację i mam kilka pytań.
Używana będzie przeważnie na zachodzie Europy. Bywa czasami, że jest kilka pkt do załadunku/zrzutek w małych miejscowościach i zależy mi by mapa nie fiksowała i była dokładna.
Lepiej kupić samą nawigację i oprogramowanie do tego sobie załatwić, czy już razem z mapą?
Jaką konkretnie nawigację polecacie (marka,model) cena tak do 500zł i dobrze by było jak miałaby duży wyświetlacz ?
Co sądzicie o używanych czy warto je kupować możecie jakieś polecić?
Odnośnie mapy - rozglądać się tylko za AM (która wersja?) czy jakieś jeszcze są godne polecenia?
Za wszelkie odpowiedzi z góry dzięki;)
PS Wiem wiem, że ten temat był x razy wałkowany ale ja potrzebuję konkretów ;p
nie ma znaczenia czy kupisz z zainstalowaną mapą, czy zainstalujesz ją sam.
Chcąc uniknąc fiksowania nalezy się wystrzegać mało znanych marek, bądź znanych ale z kiepskiej jakości.
Przy obecnych cenach (kiedy to najtańszy Navroad bez map) kosztuje niecale 300 zł na allegro nie pchałbym się w używane.
Chciałem Ci pokazac własnie najniższy model Navroada, NR 360 i nie wiem czemu ale nie ma już takowych na allegro, a ciotce doradziłem jego zakupu 2 tgodnie temu i na allegro było jeszcze kilka...
Fakt jednak, że w tej nawigacji wyświetlacz jest malutki.
Jednak czyta karty microsd bodaj do 8 Gb, jest dosyć szybki, ma przyjemny interfejs no i nie było problemu z instalacją automapy.
Chcąc mieć większy wyświetlacz z tej samej firmy trzeba sięgnąc po wyższe modele, niestety cena ostro rośnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 2 gości