Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Samochód: Najpierw trzeba zrobić ''B''
Siemka Mobile !!
Mam takie pytanko spotkał się może ktoś z tą firmą bo znalazłem ich zdjęcia na necie a chce sie dowiedzieć jak tam u nich jest jak z kasa , gdzie jeżdżą itp.Możecie podać stronę WWW:
Oto fotki:
Ostatnio zmieniony 19 maja 2010, 17:46 przez Damian__, łącznie zmieniany 3 razy.
Firma z Zielonej Góry, Mają kilka autek, parkują na orlenie koło rondek.
kilka zdjęc mojej produkcji
Ostatnio zakupili chyba po 2 dafy i 2 volva, czarne ostatnio zauwarzyłem lekko oklejone też płomieniami.Oraz Scania dostała bonusa
_________________ "Polska to nie jest tylko państwo,
to historia na przemian radosna i smutna,
Polska to wielka idea i naród,
krew męczenników i wieczna niepewność jutra"
"Gdyby kobiety były dobre, to Bóg też miałby jedną".
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 7 gości