Witajcie, słyszałem że można zrobić kwalifikacje wstępną na Czechach w dwa dni , jednak nie mogę znaleźć żadnych namiarów. Może ktoś coś wie na ten temat. Bardzo bym prosił o odpowiedzi. Pozdrawiam serdecznie wszystkich zawodowych.
Coś nie bardzo chce nie sie w to wierzyc. Nawet ta przyspieszona KW na pewno trwa dluzej niz dwa dni.
A gdzie/od kogo to slyszales, bo wydaje mi sie to plotka
_________________ Może się matka na jakiegoś kierowcę zapatrzyła, bo mnie do samochodów ciągnie...
Ja słyszałem od gośćia który pracuje w MORD w Krakowie że dużo osób jezdzi na Słowacje bo dużo taniej podobno można tam zrobić KW ale w jakim czsie to nie orientuje sie.
Chłopaki!...
We wszystkich krajach UE KWALIFIKACJA WSTĘPNA obowiązuje...tylko właśnie we wszystkich innych krajach oprócz Polski i Malty skrócona ona jest do 140h tak jak planują zrobić to w Polsce...a u nas i na Malcie (280h)...więc nie liczcie że 140h zrobicie w 2 dni...chyba że jakiś przekręt jest to tak...Pozdro...
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości