Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 27 sty 2010, 22:17

Użytkownik

Użytkownik

Witam, szukałem na forum za pomocą wyszukiwarki ale niestety nie znalazłem za wiele info.

Mianowicie, chciałem się dowiedzieć czy znacie jakichś przewoźników (ewentualnie prosiłbym o jakiś kontakt) którzy jako stałe i główne kierunki obierają Skandynawię (Norwegia, Szewcja, Finlandia) z województwa Lubelskiego ?

Oczywiście poza Kociuk & poMagier i California Trailer.

Z góry dzięki za pomoc.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

A co Mirek znudziły ci się UA i GB? :mrgreen:

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
A co Mirek znudziły ci się UA i GB? :mrgreen:
UgandA mało co idzie teraz i żeby znaleźć coś żeby więcej stać jak jeździć to trzeba stawać na rzęsach a ja narazie tylko na uszach umiem :D

PS: daj na gg 8)

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3602137

Zamojskim przewieźnikom UA nigdy sie nie znudzi,bo na $$$ nie trzeba długo czekac :D

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 7448944

Kolego raczej ci będzie ciężko taką firmę znaleźć w naszym województwie najwięcej firm lata na Beneluks i Wschód.

Użytkownik

Użytkownik

EXKOM Ryki.
http://www.exkom.euroadres.pl/
Póki co nie słyszałem, by jeździli gdzieś indziej niż na Skandynawię. Czy do Finlandii to nie wiem, ale Norwegia bardzo często, bo z tego co mi wiadomo to przeważnie do Szwecji płyną ze Świnoujścia. Znajomy jeździ u nich, firma dobra, ale szczegółów jeszcze nie zdołałem się dowiedzieć.

Między Puławami a Zwoleniem jest też firma, która przynajmniej 2 lata temu jeździła do Finlandii, albo Finlandia - Ukraina czy jakoś tak z drzewem, także w kilka aut (R.Premium). Na placu ich firmy wciąż można spotkać drzewo, tak więc możliwe, że nim handlują.

Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Firma Makrochem z Lublina (ul. Bursaki 19) około 5 lat temu zajmowała się transportem sadzy do produkcji opon do Trelleborga (Szwecja). Tata tam pracował, zwolnił się po wypadku, bo nie był w stanie jeździć przez kilka miesięcy. Wiem, że jeżdżą tam nadal, bo jakiś czas temu rozmawialiśmy z kierowcą przez CB i jechał właśnie do Trelleborga z silosem. Z tego co wiem to oddział w Starogardzie Gdańskim zabrał im kilka naczep, także nie gwarantuje Ci, że lubelska filia ma jeszcze transport. Możesz zadzwonić i zapytać :) Numer telefonu: (81) 748-47-63 lub (81) 740-70-74.

Strona 1 z 1 [ Posty: 7 ]