[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Pytanie - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Mam pytanie dotyczące kursu na przewóz rzeczy i badań lekarskich. Mianowicie w marcu zrobiłem prawo jazdy kat. C i zaraz po odebraniu blankietu poszedłem na kurs i zrobiłem badania, w tym miesiącu odebrałem prawo jazdy z kolejną kat czyli C+E. Moje pytanie brzmi: czy muszę wymienić dokumenty, żeby wpisali mi również kat C+E czy mogę jeździć z wpisaną jedynie kat. C??
Uprzedzając fakty odrazu mówię, że szukałem tego na forum, ale albo jestem ślepy, albo na ten temat nie ma nic napisane. Proszę o nie wpisywanie komentarzy typu "poczytaj forum" itp. 3 godziny czytałem i nic.
Z góry dzięki za odpowiedź.
_________________ B - 2006
C - 2009
C+E - 2009
"Żyj tak, abyś po latach mógł powiedzieć: przynajmniej się nie nudziłem"
Uprzedzając fakty odrazu mówię, że szukałem tego na forum, ale albo jestem ślepy, albo na ten temat nie ma nic napisane. Proszę o nie wpisywanie komentarzy typu "poczytaj forum" itp. 3 godziny czytałem i nic.
A ja 1000 raz napiszę, że 10000 razy pisałem, że nie trzeba nic zmieniać. Mam wpisaną kat. B na kursie na przewóz rzeczy, bo zrobiłem go robiąc kat. C i nie było żadnego problemu podczas szukania pracy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot] i 7 gości