witam mam pytanko przed 10 podejściem na prawo jazdy kat.b wykupiłam 5 godzinek niestety egzamin poraz kolejny oblałam muszę teraz od nowa zrobić testy po pół roku mi mineło czy również muszę wykupić te pięć godzinek czy dopiero po 12 nie zdanym razie proszę o pilną odpowiedz
dodatkowe godziny ( czyli 5 godzin ) wykupuje się co 3 niezdane egzaminy, czyli po 12 niezdanym razie będziesz musiała wykupić.
PS. Gratuluję wytrwałości
Pozdrawiam
_________________ Ciągła linia to drobiazg,
Ale prawa fizyki to nie ciągła linia..
Przede wszystkim to zmień instruktora i szkołę! Nie musisz tych dodatkowych szkoleń brać w tym samym ośrodku, w którym np. robiłaś prawo jazdy. Wypytaj o dobry ośrodek i dobrego instruktora znajomych. Zmiana instruktora często pozwala człowiekowi uwierzyć we własne siły. Oczywiście, pod warunkiem, że coś się nie uda tym razem.
A teraz do rzeczy... Koledzy mają rację, szkolenie dodatkowe trzeba wykupić po każdych 3 oblanych egzaminach. Czyli w twoim przypadku po 12 egzaminie. Ale życzę ci, żebyś nie musiała tego robić.
Półroczna ważność egzaminu teoretycznego to absurd - przecież dana osoba ma zdany państwowy egzamin a mimo to często z winy WORD musi zdawać teorię ponownie, bo np. terminy na praktyczny są po 3-4 miesiące - tak jest np. w śląskich WORD-ach. Ale nic nie poradzisz. Musisz powtórzyć testy, zapłacić 22 zł i ponownie zdać.
Oczywiście istnieje też "szkolenie dodatkowe" z teorii - trzeba je wykupić po 3 oblanych egzaminach teoretycznych i wtedy jest to 10 godzin wykładu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości