Witam, ostatni obszyłem kierownice taką skórą w MANie F2000. Polecam taki pokrowiec, wystarczy to "z głową" obszyć i będziesz z tego bardzo zadowolony, kierownica jest milsza w dotyku, ręce się tak nie pocą jak na zwykłej no i wiadomo dużo lepiej to wygląda niż zwykła guma:) Pozdrawiam
Jak dla mnie to w sam raz,jako ze mam łapy duże to wygodniej mi objąć szerszą kierownice. Wygląda to ładnie wiadomo że jak by to robił zawodowiec.. ale to wyszło ładnie .Ps gałkę tam widzę ja również gałkę lubię mieć ale na Unii 15euro mandatu
Bardzo ładnie to klego wygląda myślę żeby zakupić sobie taki pokrowiec do f 90 daj kolego namiary
PS. Widzę że abs w naczepie szwanbkuje tak samo jak w mojej przseczepce
Sebotrucker ja kupiłem od użytkownika http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=10062860 , ale nie kupowałem przez allegro, bo ten gościu mieszka w Nowym Sączu, czyli rzut beretem z Limanowej więc odbierałem osobiście. A ABS mi nie szwankuje, kontrolka gaśnie jak ruszę
Znajomy obszywa kierownice naturalną skóra kierownice do osobówek za 150 zł , za 200zl pewnie by obszył kiere do ciężarówki . Wolałbym trochę dołożyć niż zakładać taki pokrowiec z allegro , ponieważ normalne obszycie wygląda znacznie lepiej i będzie znacznie trwalsze .
No może masz rację że wyjdzie to dużo lepiej, ale koszt jest prawie 3 razy większy od tej skóry z allegro, a do tego dochodzi odkręcanie kierownicy no i nie wiadomo jaki termin realizacja, a moje obszywanie trwało 30 min, ale jak kto woli, pozdrawiam.
fajna sprawa, jak ktoś zrobi taki pokrowiec np w dwóch kolorach, kupię i zapłacę nawet 200 zł. Czarny jest też ok, ale ......kolorki rozjaśniają kierownicę, przyjemniej się kręci kółkami..
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości