Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 26 maja 2009, 16:14

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2392140
Samochód: Man TGA

Siemka wszystkim, mam do wasz userów max prośbę, ponieważ mam max dylemat a sprawa jest dosyć pilna.

Chodzi mi o atrakcyjne według was propozycje na temat ciężarówki, ponieważ planuje zakup do swojej firmy i nie wiem co wybrać, a na tym forum już jestem jakiś długi czas i chciał bym od was usłyszeć co nieco na ten temat i może wy znajdziecie ciekawe oferty dla mnie. Chodzi mi o trucka i naczepę, mogą być to zestawy całe albo osobno, najbardziej interesuje mnie zestaw typu mega(lodeck) mam parę ofert na oku ale może wy macie ciekawsze. Interesują mnie oferty leasingu, autka nie starsze niż 3 lata i przebieg nie większy niż 400tys km. Marka autka to DAF, MAN, RENAULT, inne nie wchodzą w grę no chyba żeby jeszcze SCANIA.

I jeszcze interesuje mnie zakup nowego autka osobowego z homologacją ciężarową, najlepiej VW Passat B5 FL5 1,9 TDi 130KM kombi :) inne atrakcyjne oferty też mogą być, allegro już śni mi się po nocach od szukania. A może wy macie w swoim mieście jakiś komis z autkami z homologacją to prosił bym o info.

Pozdrawiam i czekam na jakieś info z waszej strony :)

Post Wysłano: 26 maja 2009, 20:13
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: MP 3

Powiem Ci ze ja jezdze VW lt 35 zarejestrowany jako ciezarowy i nie moge narzekac:) kopa ma ladnego paka duza i raczej nie drogi:)

Post Wysłano: 26 maja 2009, 23:52

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2029686

Cytuj:
Powiem Ci ze ja jezdze VW lt 35 zarejestrowany jako ciezarowy i nie moge narzekac:) kopa ma ladnego paka duza i raczej nie drogi:)

hahahahha umarłem

Post Wysłano: 26 maja 2009, 23:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Szybki

Cytuj:
I jeszcze interesuje mnie zakup nowego autka osobowego z homologacją ciężarową, najlepiej VW Passat B5 FL5 1,9 TDi 130KM kombi :) inne atrakcyjne oferty też mogą być, allegro już śni mi się po nocach od szukania. A może wy macie w swoim mieście jakiś komis z autkami z homologacją to prosił bym o info.

Lepiej poszukać jakiejś Skody imo, masz to samo co w Szmelcwagenie za dużo, dużo mniej pieniędzy ;)

Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.

Post Wysłano: 01 cze 2009, 14:15
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 2099191
Samochód: autonogi ;D

Cytuj:

Zadzwoń tu kolega się tym zajmuje zawodowo na pewno znajdzie coś dla Ciebie :wink: http://www.lider-zwolen.otomoto.pl/ Dzwoń pod numer 503 8)

MODLITWA KIEROWCY:

http://www.youtube.com/watch?v=tiTL0hul ... re=related

Post Wysłano: 01 cze 2009, 15:27

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Nie tak dawno mówiłeś że chcesz wziąć od equusa samochód bo takie dobre warunki i co? Rozmyśliłeś się??

Strona 1 z 1 [ Posty: 6 ]