Cytuj:
gdy lekarze dostają od nas 3 razy więcej Pieniędzy.
Tak jak powiedzial Harry Man, co za problem. 6 lat studiow, pozniej jeszcze specjalizacja, i jak dobrze zakombinujesz bedziesz zarabial 3 razy wiecej pieniedzy
![O_o :]](./images/smilies/icon_smile5.gif)
.
Cytuj:
Koledzy i koleżanki szykuje się nam kolejny strajk. Nie możemy sobie dać w kasze dmuchać, a rząd nie może z nami robić co chce. Skoro lekarzowi przysługuje podwyżka co 3 miesiące to nam też. Potrzebujemy porządnych dróg i autostrad. Zapytajmy się więc pana Donalda Tuska, gdzie jest ta jego Irlandia, którą nam obiecywał. Pokażmy, że z nami się nie zadziera. Pokażmy naszą potęgę.
Kur...de to chyba mnie jednak cos ominelo i zrobili jednak ta Irlandie w Polsce a nawet lepiej, skoro to lekarze maja podwyzki co 3 miesiace. Jakos mam kontakt ze sluzba zdrowia, i nie wiem gdzie te podwyzki co 3 miesiace.
Az strach sie bac takich ludzi. Jakis czas temu kolega w temacie ostrzegal o blokadzie drogi w jakiejs miejscowosci, wlasnie ze wzgledu na protest mieszkancow. Kierowcy sie oburzali, ze jak to, ze to nie ich wina, i ze to nielogiczne blokowac droge. Zgadzam sie. Ale to Wy mozecie protestowac w taki sposob? Jedzcie na wiejska i tam
protestujcie.
Aha, i jakie sa wasze postulaty, bo nawet z tego tematu jasno to nie wynika. Chodzi o place? czy o drogi?
Ja nie wiem jak rzad mial by pomoc jesli chodzi o place, jakim cudem chcecie wymoc podwyzki co 3 miesiace. Placi Wam prywatna osoba, Wasz pracodawca a nie rzad.
Cene pracownika na rynku determinuje popyt i podaz. Firmy upadaja, to i popyt na kierowcow spada, kierowcow jest duzo wiec i ich cena spada. Poprostu nadeszly ciezsze czasy i trzeba to jakos przeczekac.