[phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 59: Trying to access array offset on value of type bool [phpBB Debug] PHP Warning: in file /ext/motofocus/app/event/post_row.php on line 60: Trying to access array offset on value of type bool Czy na ADR-ach zarobię więcej??? - wagaciezka.com - Forum transportu drogowego
Mam takie pytanie czy opłaca sie zrobić sobie ADR-y specjalistyczne (cysterny, wybuchowe, radjoaktywne) I ile można na tym wyciągnąć na międzynarodowym??
ADR zawsze warto mieć, radioaktywne raczej nie przydają się na codzień
a czy więcej zarobisz? inaczej w wielu firmach jest to warunek przyjęcia do firmy, jesteś wtedy uniwersalnym kierową który zbiera wszystko co może się trafić (ładunki), tak że nie wiązał bym posiadania ADR-ów z większymi zarobkami a raczej z większą "atrakcyjnością" zaodową.
Hmm tu mozna zrozumieć na dwa sposoby. Jeśli wozi tylko paliwa to ma pensje zwyczajna jak dla tego co wozi paliwa. Rozmawiałem z jednym takim kierowcą powidział wprost o 6 tys. Może kłamał nie wiem.
_________________ nie pyskuj bo ściana najlepsza przyjaciółka-fajerka
Hmm tu mozna zrozumieć na dwa sposoby. Jeśli wozi tylko paliwa to ma pensje zwyczajna jak dla tego co wozi paliwa. Rozmawiałem z jednym takim kierowcą powidział wprost o 6 tys. Może kłamał nie wiem.
Czy ja wiem czy kłamał? Ja rozmawiałem z kierowcą kiedy ładowałem mu auto: jeździ z gabarytami do Anglii i Irlandii - mniej niż 7 tyś. na wypłatę nie widział.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 6 gości